årets golfresa - WINSTONgolf 17-20 juni 2018

Halmstad Golfarena tillsammans med Erlings Resor har nöjet att återigen bjuda in till den fullmatade golfresan till WINSTONgolf. Utifrån erfarenheterna från 2017 har vi nu förädlat programmet ytterligare så att resan i år blir ännu lite bättre.

Dag 1 

Vi startar resan tidigt på morgonen den 17 juni och stannar först vid färjan. Ombord på färjan mellan Gedser och Rostock äter vi lunchbuffé vid cirka kl.11:00. Färjan är framme 12:45 och då har vi en dryg 1 timmes körtid kvar till WINSTON. Första dagens övningar förlägger vi till det stora övningsområdet eller på korthålsbanan. Det finns även möjlighet för den spelsugne att spela någon av de två 18-hålsbanorna (mot extra tillägg). Efter golfen/träningen äter vi en 3-rätters middag på golfrestaurangen Kranichhaus och därefter lottar vi och går igenom upplägget för morgondagens tävlingar.


Dag 2 

Vi startar med” Hasans morgonpass” och därefter äter vi frukost på Gut Vorbeck, där vi bor. Dagens tävling spelas på banan WINSTONopen. Efter golfen finns möjlighet till mer träning och dagen avslutas med gemensam måltid på BBQ-tema ackompanjerat av prisutdelning med tillhörande hurrarop. Vi avslutar middagen med genomgång inför nästkommande dag.


Dag 3 

Vi börjar åter med Hasans träningspass och frukost för att sedan gå cirka 10 min till golfbanan WINSTONlinks. Vi samlas efter golfen och förrättar sedvanlig prisutdelning innan vi åter sätter oss till bords för en 3-rätters meny på golfrestaurangen Kranichhaus.


Dag 4 

Det blir tidig frukost och starttid för spel på WINSTONopen innan vi åter styr kosan hemåt. Det blir ett mycket kort stopp (cirka 20 min) för shopping innan färjan avgår från Rostock 15:00. Ombord serveras buffé inklusive dryck (och mjukglass från maskin). Hemkomst beräknas till cirka 22:00. 


I paket ingår: 

Bussresa ToR, färjeöverfarter, vägavgifter, 3 greenfee, spel på 9-hålsbanan,  3 middagar, 2 luncher, 3 lunchpaket, prisbord till våra tävlingar samt 3 nätter i dubbelrum med frukost på Gut Vorbeck. 


Pris: 7.995:-/person


Tillkommer: måltidsdryck, avbeställningsskydd som skyddar mot kostnader vid avbokning pga sjukdom för 300:-/pers. Avbeställningsskydd betalas tillsammans med anmälningsavgift. Enkelrum kan bokas mot tillägg 1250:-. 


OBS! Begränsat antal platser så anmäl dig snarast till 0346-196 15 eller www.erlingsresor.se