arenahus_morgon_edited.jpg

Boende på Golfarenan

Du behöver varken vara golfare eller medlem för att checka in på vårt personliga hotell på Halmstad Golfarena. Det trevliga lilla hotellet hyser in gäster precis som vilket hotell som helst. I våra stugor njuter du av miljön och kan rå om dig själv på ett förträffligt sätt.

Förutom en fantastisk omgivning kan du enkelt insupa den familjära atmosfären där du välkomnas av omhändertagande personal.

"Fantastiskt fin anläggning med ett bra golfträningsområde, helt otroligt bra gym, liten (3x3 m) utomhus pool med utsikt över havet, superfin lekpark för barnen, magisk utsikt och härlig kvällssol till sent på kvällen från restaurangen, supertrevlig personal och jättefin frukost. Allt är otroligt bra genomtänkt och avvägt!!!" 

DSC03403_edited.jpg

Hotellrum

Våra hotellrum varierar i storlek och utformning, men håller alla vår höga standard.

I våra rum kan ni bo upp till fyra personer eller fler.

Vi har även en fantastisk familjestudio med gott om yta. Här finns dessutom pentry och en balkong med skön havsutsikt.

Kontakta oss gärna med specifika önskemål som är viktiga för din vistelse i Halmstad. 

20220426_170354.jpg

Stugor

 

Vi har 3 stugor med totalt 16 bäddar fördelat på två 4-bäddstugor och en 8-bäddstuga. Varje stuga har stor härlig altanyta i riktning mot havet och med golfbanan som granne. 

Stugorna är det perfekta alternativet när ni vill kunna laga maten själva, och ändå tillgång till alla aktiviteter och bekvämligheter som finns på Golfarenan.

Alla stugor har fritt wifi och luftkonditionering.

IMG_0834.JPG

Tips på aktiviteter

 

För golfaren

Golfarenan kan golf! Här kan ni både träna och spela golf. Bäst är att lösa dagskort och ni får tillgång till alla träningsytor, fria rangebollar och greenfee! Se priser här.

 

För alla

Golfarenan erbjuder mer än golf! Lekplats, gym, gruppträning, äventyrsgolf med mera. Till havet och stranden är det en kort promenad. Här finner ni våra rekommendationer!