top of page
Golfhus_3 kopiera.jpg

Boende på Golfarenan

Du behöver varken vara golfare eller medlem för att checka in hos oss. Vi är en familjär anläggning och ett perfekt val för golfaren, den aktiva familjen eller träningskompisarna. Nyhet för i år är att vi har tio nya golfhus med självhushåll och plats för upp till 6 personer. Tylösand/Ringenäs bästa boende enligt oss!

Läget är fantastiskt med hav, strand, skog och oändliga cykelvägar omkring oss. Anläggningen överraskar alla som besöker oss för första gången. Som golfare har du hamnat i himmelriket för att få bästa möjligheterna till rolig träning. Vi är även en friskvårdsanläggning med gym, gruppträningar, hälsotestcentra och mycket mer! Omhändertagande personal som hjälper er till en lyckad vistelse är en självklarhet.

"Fantastiskt fin anläggning med ett bra golfträningsområde, helt otroligt bra gym, liten (3x3 m) utomhus pool med utsikt över havet, superfin lekpark för barnen, magisk utsikt och härlig kvällssol till sent på kvällen från restaurangen, supertrevlig personal och jättefin frukost. Allt är otroligt bra genomtänkt och avvägt!!!" 

DSC03403_edited.jpg

Hotellrum

Våra hotellrum varierar i storlek och utformning, men håller alla vår höga standard.

I de flesta av våra rum kan ni bo upp till fyra personer i fina våningssängar. Vi har även mindre och större rum. Kontakta oss gärna så hittar vi vilket rum som passar ert behov. 

Vår populära familjestudio på hotellet har 4-8 bäddar (ej våningssängar), balkong med havsutsikt, pentry och ett fint badrum. 

Golfhus_15 kopiera.jpg

Nya golfhus 2023!

 

Varje golfhus är ett perfekt boende för familjen eller golfsällskapet! Här kan ni bo, laga mat och umgås tillsammans. Det finns 4+2 bäddar.

Våra golfhus håller hotellstandard och ni får tillgång till hotellets faciliteter.

 

Ett mysigt allrum, magisk altan och gemensam, social grillplats skapar alla möjligheter för härliga stunder tillsammans.

 

Naturligtvis finns fritt wifi, tv, luftkonditionering och förråd för golfbagar med mera.

20220712_194318.jpg

Stuga 301-303

 

Vi har 3 stugor med totalt 16 bäddar fördelat på två 4-bäddstugor och en 8-bäddstuga. Varje stuga har stor härlig altanyta i riktning mot havet och med golfbanan som granne. 

Stugorna är det perfekta alternativet när ni vill kunna laga maten själva, och ändå tillgång till alla aktiviteter och bekvämligheter som finns på Golfarenan.

Alla stugor har fritt wifi och luftkonditionering.

Två av stugorna tillåter husdjur.

bottom of page