top of page

BOENDE MED HAVSUTSIKT

Du behöver varken vara golfare eller medlem för att checka in hos oss. Vi är en familjär anläggning och ett perfekt val för golfaren, den aktiva familjen, träningslägret eller den mindre konferensen. 

 

Vårt läge är fantastiskt. Förutom allt vi själva har att erbjuda på anläggningen hittar ni Tylösand några kilometer ifrån oss, härlig sandstrand endast en kort promenad bort, flera fina naturreservat en cykeltur härifrån och Halmstads stadskärna en enkel busstur härifrån.

Det går också bra att kontakta oss direkt för personlig service

035 - 241 19 20 eller skicka meddelande till oss här

DSC03403_edited.jpg

Hotellrum

Våra hotellrum varierar i storlek och utformning, men håller alla vår höga standard.

I de flesta av våra rum kan ni bo upp till fyra personer i fina våningssängar. Vi har även mindre och större rum. Kontakta oss gärna så hittar vi vilket rum som passar ert behov. 

Vår populära familjestudio på hotellet har 2-6 bäddar (ej våningssängar), balkong med havsutsikt, pentry och ett fint badrum. 

Golfhus_7 kopiera.jpg

Golfhus

Våren 2023 stod 10 moderna golfhus klara. Varje golfhus är ett perfekt boende för familjen eller golfsällskapet! Här kan ni bo, laga mat och umgås tillsammans. Det finns 4+2 bäddar.

Våra golfhus håller hotellstandard och ni får tillgång till hotellets faciliteter.

 

Ett mysigt allrum, magisk altan och gemensam, social grillplats skapar alla möjligheter för härliga stunder tillsammans.

 

Naturligtvis finns fritt wifi, tv, luftkonditionering och förråd för golfbagar med mera.

20220712_194318.jpg

Stugor

Vi har 3 stugor med totalt 16 bäddar fördelat på två 4-bäddstugor och en 8-bäddstuga. Varje stuga har stor härlig altanyta i riktning mot havet och med golfbanan som granne. 

Stugorna är det perfekta alternativet när ni vill kunna laga maten själva, och ändå tillgång till alla aktiviteter och bekvämligheter som finns på Golfarenan.

Alla stugor har fritt wifi och luftkonditionering.

I våra stugor tillåter vi husdjur mot en tilläggsavgift.

DSC07239.jpg

BOKA GOLFRESA

Hos oss löser du dagskort för att ta del av all golf vi har att erbjuda. Du som bor hos oss får dagskort till förmånligt pris. Köp direkt i receptionen. Vi har självklart också färdiga golfpaket som inkluderar allt som vi tycker hör en golfresa till. När ni bor på Halmstad Golfarena har ni ett oslagbart läge för massor av golf i Golfhuvudstaden Halmstad!

UNIK PLATS PÅ JORDEN

"Fantastiskt fin anläggning med ett bra golfträningsområde, helt otroligt bra gym, liten (3x3 m) utomhus pool med utsikt över havet, superfin lekpark för barnen, magisk utsikt och härlig kvällssol till sent på kvällen från restaurangen, supertrevlig personal och jättefin frukost. Allt är otroligt bra genomtänkt och avvägt!!!" 

bottom of page