top of page

ENERGIFYLLD MÖTESPLATS

Halmstad Golfarena är långt mycket mer än en golfanläggning! När du svänger in längs stenmurarna kommer du att upptäcka möjligheter du sannolikt inte hade en aning om - om du inte nyss besökt oss förstås! Checka in för en dagkonferens, teambyggande kick-off, anordna modern företagsgolf eller ta med företaget på en aktiv flerdagarskonferens. Låt oss hjälpa er med ett lyckat upplägg!

Halvdagsmöte 495 kr/person

Heldagsmöte 625 kr/person

Inkluderar mötesrum, fika, konferenslunch, modern utrustning i lokalen. Se våra olika konferensrum. 

AKTIVA KONFERENSPAKET

Golf, friskvård och god mat är våra styrkor vilka genomsyrar våra konferenspaket. Våra konferenspaket gäller på vardagar, ej sommarens högsäsong, minst 10 personer.

"Jag vill bara tacka för väldigt bra upplägg på våra säljdagar hos er, alla var verkligen supernöjda och tyckte vi skulle ha alla dessa tillfällen hos er 😊 god mat och service i världsklass. Stort tack!!"

HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-4164_Joakim Leihed.jpg

Med morgonträning som start

Starta dagen med träning tillsammans, följt av härlig frukost. Halv eller hel mötesdag därefter som naturligtvis innehåller god lunch i Görans Bistro.

Golfarenan_vinter_leihed_sociala-7406.jpg

Golf som energiboost

Bryt av konferensdagen med golfaktivitet som vi anpassar er grupp. Hos oss har vi golf både inomhus och utomhus, så väder och årstid är inget hinder. Vår 5-kamp eller äventyrsgolf Himalayas är populär.

Minst 10 personer

KONFERENSBOENDE

Våren 2023 stod tio moderna golfhus med hotellstandard klara som komplement till våra hotellrum. Golfhusen blev direkt nominerade till Halmstads Arkitekturpris. Det säger något om att de är något utöver det vanliga. Ett perfekt val när ni inte vill bo i traditionella hotellrum, utan söker något bättre.

Målet var att skapa ett flexibelt boende som attraherar flera målgrupper. För företaget blir våra golfhus bekväma hotellsviter där två personer delar på ett hus vilket betyder gemensamt vardagsrum med underbar utsikt. Var och en får sitt eget sovrum med generös säng. Ett perfekt val som också är positivt när ni vill få ett teambyggande inslag.

Lina Siljegård, VD och delägare

LEDNINGSGRUPPEN

Egentid för ledningsgruppen är viktig för att få gruppen att bli den strategiska motor som företaget behöver. Hos oss får ni en avskild miljö där ni kan bygga samsyn och trygghet. Våra färdiga konferenspaket anpassar vi efter er ledningsgrupps behov.

Golfarenan230608_lunch-08682_Foto Joakim Leihed.jpg

Lunch till lunch

Kom iväg och få konferenstid tillsammans med kvalitet. Allt inkluderat! Mötesrum, boende i golfhus, lunch, fika, 3-rätters middag, gym, bastu och badtunna i härlig miljö. Promenera längs standen mot Tylösand eller prova på golf på vår Toptracer Range. Ni kan låna golfklubbor av oss.

Minst 10 personer

20221207_104536_edited.jpg

Tvådagars med teambuilding

Paketerat och klart och allt inkluderat! Ni planerar er mötestid i ett av våra konferensrum och bor i våra golfhus. Därifrån löser vi resten. Förutom mat och fika på dagen dukar vi upp en 3-rätters middag till havsutsikt i Görans Bistro. Vi håller i en teambyggande aktivitet anpassad er grupp. Bastu och badtunna som avslutning på en lång dag är alltid uppskattat!

Minst 10 personer

PERFEKT PLATS FÖR KICK OFF

Möjligheterna är många när ni är upp till 50 personer! Hos oss får alla delarna i er kick-off, sommarfest eller annat företagsevent plats. Vi hjälper er att arrangera er dag och kan presentera färdiga upplägg som inkluderar mat och dryck, aktivitet och boende, mingel och festlig stämning!

 

Klicka på bilderna i bildspelet för att se exempel på aktiviteter hos oss. 

Halmstad Golfarena tycker jag är en femstjärnig mötesplats med glimten i ögat!

Ola Andrée, VD och grundare av Scandtap.

Inspireras av Scandtaps upplägg för att ge nya säljteam en bra start.

Gruppträning utomhus_mobilitet.jpg

TRÄNA TILLSAMMANS

Gör hälsoarbetet till er gemensamma sak och bygg på köpet en bättre gemenskap! Låt oss vara er friskvårdspartner. Vi skapar ett upplägg som fungerar för er vardag, så att ni kan träna regelbundet tillsammans och få inspiration till en aktiv vardag och ett friskare arbetsliv!

bottom of page