top of page

ENERGIFYLLDA MÖTEN

Halmstad Golfarena är långt mycket mer än en golfanläggning! När du svänger in längs stenmurarna kommer du att upptäcka möjligheter du sannolikt inte hade en aning om - om du inte nyss besökt oss förstås! Checka in för en dagkonferens, teambyggande kick-off, anordna modern företagsgolf eller ta med företaget på en aktiv flerdagarskonferens. Låt oss hjälpa er med ett lyckat upplägg!

Halvdagsmöte 475 kr/person

Heldagsmöte 595 kr/person

Inkluderar mötesrum, fika, konferenslunch, modern utrustning i lokalen. Se våra olika konferensrum. Pris avser år 2023.

PAKETERAT & KLART!

Golf, friskvård och god mat är våra styrkor vilka genomsyrar våra konferenspaket!

Våra konferenspaket gäller på vardagar, ej högäsong, minst 10 personer

HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-4164_Joakim Leihed.jpg

Med morgonträning som start

Starta dagen med träning tillsammans, följt av härlig frukost. Halv eller hel mötesdag därefter som naturligtvis innehåller god lunch i Görans Bistro.

Halvdag 875 kr/person

Golfarenan_vinter_leihed_sociala-7406.jpg

Golf som energiboost

Bryt av konferensdagen med golfaktivitet anpassad er grupp. Hos oss har vi golf både inomhus och utomhus, så väder och årstid är inget hinder.

Heldagskonferens med golf

 från 795 kr/person

NYTT KONFERENSBOENDE

Våren 2023 stod tio moderna golfhus med hotellstandard klara som komplement till våra hotellrum. Golfhusen blev direkt nominerade till Halmstads Arkitekturpris. Det säger något om att de är något utöver det vanliga. Ett perfekt val när ni inte vill bo i traditionella hotellrum, utan söker något bättre.

Målet var att skapa ett flexibelt boende som attraherar flera målgrupper. För företaget blir våra golfhus lyxiga hotellsviter där två personer delar på ett hus vilket betyder gemensamt vardagsrum och fantastisk altan till underbar utsikt. Var och en får var sitt sovrum med generös säng. 

Lina Siljegård, VD och delägare

Golfarenan230608_lunch-08682_Foto Joakim Leihed.jpg

Lunch till lunch

Kom iväg och få konferenstid tillsammans med kvalitet. Allt inkluderat! Mötesrum, boende i golfhus, lunch, fika, 2-rätters middag, gym, bastu och badtunna i härlig miljö. Promenera längs standen mot Tylösand eller prova på golf på vår Toptracer Range. Ni kan låna golfklubbor av oss.

2 545 kr/person

20221207_104536_edited.jpg

Tvådagars med teambuilding

Paketerat och klart och allt inkluderat! Ni planerar er mötestid i ett av våra konferensrum och bor i våra golfhus. Därifrån löser vi resten. Förutom mat och fika på dagen dukar vi upp en 3-rätters middag till havsutsikt i Görans Bistro. Vi håller i en teambyggande aktivitet anpassad er grupp. Bastu och badtunna som avslutning på en lång dag är alltid uppskattat!

3 195 kr/person

FÖRETAGSAKTIVITETER

Möjligheterna är många! Klicka på bilderna i bildspelet för att se några förslag och för att läsa mer om t ex 5-kamp, äventyrsgolf, träningspass...

SNART ÄR DET JUL IGEN!

Vi har upplägget för företagets julavslutning...

bottom of page