Konferera aktivt på Golfarenan 

På Golfarenan finns mötesmöjligheterna. Vi har lokaler och faciliteter som löser behovet för både den lilla kvartetten till sällskap på 100 personer. Allt finns på plats. Vi ordnar både upplevelsen, maten och mötesförutsättningarna. Det bästa av allt -  förutom att vi hoppas att mötet blir bra -  är att på Golfarenan finns alla möjligheter att skapa det lilla extra med mötet. Vi gillar aktivitet och hoppas att ni också fastnar för möjligheten att göra ert möte extra aktivt - blanda upp stillasittandet med en uppfriskande Golfarena-aktivitet som till exempel Äventyrsgolf, Dans, Längdskidor, Bastu, Gruppträning eller Badtunnebad.

KONFERENS ÖVER DAGEN

För dagskonfererande har vi kapacitet för upp till 100 personer. Alla våra konferenslokaler kommer med hänförande utsikt och är utrustade med allt du kan behöva. Läs mer om våra lokaler nedan. 

dagskonferens på golfarenan från...

345:- 

Priset avser pris per person vid halvdagskonferens inklusive lokalhyra med fruktfat och förmiddagsfika. Alla priser ex moms.
KONFERENS MED ÖVERNATTNING

För konferensgäster med övernattningsbehov har vi kapacitet för upp till 40 personer. Via närliggande partners kan vi lösa ytterligare sängplatser. Läs mer om våra rumsalternativ här.

konferens med övernattning från...

1 195:- 

PRISET AVSER PRIS PER PERSON VID DEL I 4-BÄDDSRUM, INKLUSIVE EN DAGS LOKALHYRA MED FRUKTFAT SAMT 2 FIKA, 1 LUNCH OCH 1 MIDDAG. TILLGÅNG TILL GYM OCH GRUPP-PASS INGÅR VID ÖVERNATTNING.ALLA PRISER EX MOMS.


våra möteslokaler & konferensmöjligheter

Aktiv Konferens!

För dig som vill hålla dig aktiv under konferensen finns flera alternativ. Vill ni syresätta alla deltagare har vi en mängd aktiviteter där vissa är lite mer krävande än andra - allt för att passa både den hurtige och den lite mer avslappnade typen.


Är man inte intresserad av fyspass eller aktiviteter som inte kräver ombyte kan vi istället locka med mer sällskapliga aktiviteter så som om Äventyrsgolf och Quiz.


Kika gärna vidare i vår lista över aktivitetsförslag eller varför inte kom med egna -  vi brukar hitta lösningar på det mesta.

Välkomna!

Några idéer

 • Golfa en runda 
 • Dansa
 • Kör ett pass på gymmet.
 • Ta en skön massage
 • Ta ett PT-pass
 • Gör en ansiktsbehandling
 • Ta en bastu
 • Testa hinderbanan
 • Spela Himalayas
 • Ta en golflektion
 • Åk längdskidor
 • Slappna av med Yoga
 • Upptäck närområdet
 • Bada i badtunnan
 • Kör ett spinningpass
 • och mycket mer....

JAG VILL ha ett mötesförslag?

Konferenslokaler & Grupprum

KONFERENS FÖR FRÅN 4-6 PERSONER

Är ni ett litet sällskap som behöver komma bort från den ordinarie arbetsplatsen för att hitta inspiration eller arbetsro -  då har ni kommit till rätt plats.

För det lilla sällskapet rekommenderar vi:

- Tjuvahålan


Våra lokaler är utrustade med WiFi, Projektor, Whiteboard samt allt det mesta annat ni kan tänkas behöva för ett bra möte.

KONFERENS FÖR FRÅN 6-14 PERSONER

Är ni ett lite större sällskap men som ändå vill ha närhet till alla i rummet? Då har vi den perfekta lokalen. På köpet får ni en vidsträckt utsikt över Golfarenan  med Laholmsbukten som fond.

För det lite större sällskapet  rekommenderar vi:

- Tjuvahålan


Lokalen är utrustad med WiFi, Projektor, Whiteboard samt allt det mesta annat ni kan tänkas behöva för ett bra möte.

KONFERENS FÖR FRÅN 14-100 PERSONER

Behöver ni en riktigt stor lokal eller rent utav en festsal! I vår allra största lokal kan vi ta emot allt från sittande konferensgäster, större middagar och fester till mer gymnastiska övningar för den aktiva konferensen. 

För det stora sällskapet rekommenderar vi:

- Strandlida


Lokalen är utrustad med WiFi, Projektorer, Hörslinga, Whiteboard samt allt det mesta annat ni kan tänkas behöva för ett bra möte.

följ oss!

Hitta till oss!

Halmstad Golfarena

Strandlida 464

305 91 Halmstad

035 - 241 19 20

[email protected] 

öppettider

Måndag - Fredag 08.00-20.00 

Lördag - Söndag 08.00-18.00


Vad är Golfarenan? Vissa säger "en golfanläggning". Andra säger "ett Gym". Någon säger "ett hotell" och en annan säger "en konferensanläggning". Man kan sätta många positiva etiketter på Golfarenan, men som någon sa: "Måste upplevas - kan inte beskrivas..." Ja, det stämmer rätt bra. Välkommen.

KontaktA oss!