top of page
Golftävling

TÄVLA MED GLÄDJE & GEMENSKAP I FOKUS

TÄVLINGSKALENDER 2024

Vår ambition på Halmstad Golfarena är att erbjuda våra medlemmar och gäster tävlingar under lättsamma former där gemenskap och glädje är viktigast. Vi hoppas ni är många som vill vara med!

Frågor om våra tävlingar: reception@golfarenan.se

Partävlingarna Golfarenan Trophy

Årets partävlingar är tillbaka och vårt mål är en social och trevlig upplevelse tillsammans. Tillsammans med en vän anmäler du dig till en eller flera av våra tävlingar. En person som deltagit i minst 3 tävlingar har chans att kamma hem ett golfmedlemskap som lottas ut på vår sista partävling den 5 okt! Du måste delta på vår sista deltävling för att vara med i lotteriet. Nytt för i år är att varje tävling har en särskild prisbordssponsor. Det blir fantastiska priser från; Cobra Golf, Electrolux Home, ILVA, Kents och Görans Bistro.

Tävlingarna är alltid första lördagen i månaden!

4 maj, 1 juni, 3 aug, 7 sep och 5 okt

Spelformen är bästboll eller 2-manna scramble och vi spelar 9 hål på Arenabanan med start från kl.9.00.

Tävlingsavgift: 125 kr per person  

För icke-medlemmar tillkommer greenfee.

Max antal deltagare: 48

Första start - 09.00

Läs mer här!

Klubbmästerskap 2024

Alla golfklubbsmedlemmar är välkomna att delta i KM med fyra klasser: herr, dam, old boys 50+ och old girls 50+. De som inte är golfklubbsmedlemmar på Halmstad Golfarena spelar en öppen handicapklass.

KM spelas över 18 hål. Efter 9 hål spelas Putt-KM på Himalayas. Därefter en paus innan de sista 9 hålen spelas. Om du inte vill delta i Putt-KM så blir det lite längre paus innan de sista 9 hålen spelas. Görans Bistro är öppen för lunch 11.30-14.00.

 

Start för sista 9 hålen sker ca 3 timmar efter din starttid för de första 9 hålen.

OBS! Du kan ej registrera dig som golfmedlem på tävlingsdagen. Tala med receptionen i god tid!

Anmäl dig här!

bottom of page