top of page
Gym_kondition_gruppträning_golfklubb_halmstad_golfarena.jpg

Golfarenans gym

Golfarenans gym tillhör det bästa i klassen! I vårt gym har du utsikt över Tylösandsbukten. Du hittar det senaste i träningsbranschen - både styrke- och cardiomaskiner och en mängd utrustning för funktionell träning!

 

Att vara medlem på Golfarenans gym är en investering. I dig själv. Vi har flera olika medlemslösningar som vi tror passar din livssituation. Det ska vara lätt att träna. Och kul! Läs mer om våra olika medlemskap och hör av dig om du behöver mer information. 

Som boendegäst på Golfarenan har du självklart tillgång till gymmet.

Gruppträning utomhus_mobilitet.jpg

Gruppträning

För dig som tycker om gruppträning har vi flera olika typer av pass som leds av våra duktiga instruktörer. Till exempel, cirkelträning, spinning, löpning.

Som medlem kan du boka träningspass direkt på internet. I vårt bokningssystem kan du boka in dig på dina favoritpass och får din plats bekräftad på en gång.

Om du inte är medlem och vill vara med på ett pass så får du ringa oss på 035-2411920 så hjälper vi dig med bokningen.

DSC02796.jpg

Personlig Träning - PT

Behöver du hjälp eller inspiration i din träning? Våra instruktörer finns här för dig och har olika specialiteter för att kunna tillgodose alla våra medlemmars och gästers önskemål.

 

Här kan du läsa mer om vem som passar dig bäst och vem som har den spetskompetens du känner bäst matchar dina mål.

Det finns olika sätt att få hjälp av en personlig tränare. Under prislista för personlig träning ser du dina valmöjligheter. Som medlem på Golfarenan har du alltid förmånligt pris.

bottom of page