Träningshall_putting_golfträning_åretom_
DSC08918.jpg

Träningshallen "Golfhallen"

När det är kallt ute är vår träningshall för chip & putt den perfekta lösningen. En 400 kvadratmeter stor hall med en ondulerad green erbjuder möjligheter som du hittar på få andra ställen. Kanske har du slagit bollar utomhus på rangen som ligger utanför fönstren till vår träningshall och vill slipa lite på närspelet samtidigt som du återfår lite värme i kroppen. Att både kunna träna på det långa spelet från de uppvärmda utslagsplatserna på rangen och enkelt kliva in i träningshallen är förstås riktigt bra när kylan tvingar oss att stänga ner gräsytorna.

Som medlem har du tillgång till allt det här utan extra kostnad. Icke medlemmar kan välja att köpa dagskort och då ingår såväl bollar på rangen som träningshall.

 

Vintertid kan du som gästar oss köpa ett tvåtimmarskort. Då får du under två timmar slå obegränsat med bollar på rangen och träna i hallen - ett skönt träningsupplägg! 

 

Abonnera Golfhallen

Grupper som besöker oss kan välja att boka hela Golfhallen per timme, halvdag eller heldag för att få träningshallen för er själva.

 

Maila oss för information om tillgänglighet och prisuppgift: boka@golfarenan.se

Träningshalll_inomhus_golfträning_puttin