top of page

GOLFLEKTION

Vill du få hjälp att utvecklas och bli bättre på golf? Eller är nybörjare på golf och lära dig golfens grunder? PGA-tränare Jakob Stenberg finns här för dig. Som medlem har du förmånliga priser och har möjlighet att köpa klippkort. Klicka på knapparna för att se utbud och priser.

Golfarenan230202-8528.jpg

Golflektioner och kurser

Halmstad Golfarena erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill träna golf, både med och utan tränare. I medlemskapet ingår ett basutbud av fri golfträning i grupp där fokus är bra träning tillsammans. Titta gärna på filmen nedan och läs om personen bakom vår gruppträning - Jakob Stenberg. Därtill finns privatlektioner och lektioner i mindre grupper där fokus ligger mer på individuell coachning och fördjupande kunskap inom olika områden. Jakob Stenberg är golftränare hos oss och hjälper dig att utvecklas! 

Om golftränare Jakob Stenberg

Jakob har bred erfarenhet och arbetar med att lotsa såväl golfträningsgrupper som privatkunder genom sina träningsprogram. Uppläggen skräddarsys och anpassas efter dig och din grupp med allt från nybörjargrupper, juniorer, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan.

 

– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar att utveckla sig inom golf. säger Jakob.

-Mitt mål är att förenkla golfen och se golfare ha roligare på golfbanan, menar han.

NYBÖRJARE?

Vi tar hand om dig! Ta grönt kort, boka golflektion eller anmäl dig till en kurs.

bottom of page