top of page

Golflektioner och kurser

Halmstad Golfarena erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill träna golf, både med och utan tränare. I medlemskapet ingår ett basutbud av fri golfträning i grupp där fokus är bra träning tillsammans. Titta gärna på filmen nedan och läs om personen bakom vår gruppträning - Jakob Stenberg. Därtill finns privatlektioner och lektioner i mindre grupper där fokus ligger mer på individuell coachning och fördjupande kunskap inom olika områden. Jakob Stenberg är golftränare hos oss och hjälper dig att utvecklas! 

Nybörjare?

Vi tar hand om dig! Läs mer här hur du tar grönt kort hos oss.

Boka golflektion eller anmäl dig till en kurs

Du hittar hela vårt utbud inklusive priser på lektioner och kurser här:

Golfarenan230202-8528.jpg

Golftränare Jakob Stenberg

Tips! Som medlem kan du köpa klippkort och få rabatt på varje lektion. Se här!

Om golftränare Jakob Stenberg

Jakob har bred erfarenhet och arbetar med att lotsa såväl golfträningsgrupper som privatkunder genom sina träningsprogram. Uppläggen skräddarsys och anpassas efter dig och din grupp med allt från nybörjargrupper, juniorer, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan.

 

– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar att utveckla sig inom golf. säger Jakob.

-Mitt mål är att förenkla golfen och se golfare ha roligare på golfbanan, menar han.

 

De positiva omdömena om Jakob är dessutom många .

– Det är fantastiskt kul att medlemmarna uppskattar satsningen och att de är nöjda med mig som tränare, avslutar en leende Jakob.

bottom of page