top of page

Golflektioner och kurser

Halmstad Golfarena erbjuder fantastiska möjligheter för dig som vill träna golf, både med och utan tränare. I medlemskapet ingår ett basutbud av fri golfträning i grupp där fokus är bra träning tillsammans. Titta gärna på filmen nedan och läs om personen bakom vår gruppträning - Jakob Stenberg. Därtill finns privatlektioner och lektioner i mindre grupper där fokus ligger mer på individuell coachning och fördjupande kunskap inom olika områden. Jakob Stenberg och Max Persson är golftränare hos oss och hjälper dig att utvecklas! Läs mer om dem här nedan.

Nybörjare?

Vi tar hand om dig! Läs mer här hur du tar grönt kort hos oss.

Boka golflektion eller anmäl dig till en kurs

Du hittar hela vårt utbud inklusive priser på lektioner och kurser här:

Tips! Som medlem kan du köpa klippkort och få rabatt på varje lektion. Se här!

Om golftränare Jakob Stenberg

Jakob har bred erfarenhet och arbetar med att lotsa såväl golfträningsgrupper som privatkunder genom sina träningsprogram. Uppläggen skräddarsys och anpassas efter dig och din grupp med allt från nybörjargrupper, juniorer, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan.

 

– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar att utveckla sig inom golf. säger Jakob.

-Mitt mål är att förenkla golfen och se golfare ha roligare på golfbanan, menar han.

 

De positiva omdömena om Jakob är dessutom många .

– Det är fantastiskt kul att medlemmarna uppskattar satsningen och att de är nöjda med mig som tränare, avslutar en leende Jakob.

Golfarenan230202-8528.jpg

Golftränare Jakob Stenberg

Max Persson_edited.jpg

Golftränare Max Persson

Om golftränare Max Persson

Under de senaste åren har Max mest blivit igenkänd för sitt arbete med MXPGolf.se. Utöver arbetet Max gör online har han sen 2009 varit verksam som golftränare i Sverige. Max har genom åren arbetat med allt ifrån nya golfare, juniorer till elitsatsande spelare och allt däremellan. Max älskar att hjälpa klubbgolfare på olika nivåer att nå sina mål och har de sista åren specialiserat sig på att hjälpa golfare skjuta lägre scorer och sänka HCP.

 

2014 tog Max examen från PGAs HTU och sen dess har han fortsatt utbilda sig tillsammans med sin satsning på arbetet online. Max filosofi grundar sig i att tekniken för en golfspelare är viktig men vi får inte se bort ifrån helheten som gör golfspelet och scoren.

Följ Max på YouTube här!

bottom of page