top of page

ARRANGERA
GOLFTRÄNINGSLÄGER

Gör som landslag och andra klubbar. Arrangera träningsläger på Halmstad Golfarena för klubbens juniorer eller era vuxna medlemmar. Här finns allt samlat på en och samma plats och vi har öppet 365 dagar om året.

HalmstadGolfarena_230517_Golfträning-5507_Joakim Leihed (10).jpg

EN FANTASTISK PLATS FÖR LÄGER

 

Vår filosofi är att det ska vara inspirerande och roligt att träna golf. Här har vi öppet 365 dagar om året och har träningsytor, lokaler och kompetens för att skapa lyckade träningsdagar som utvecklar individer och grupper.

Unik träningsmiljö

Ett träningsläger hos oss ger er tillgång till vår unika, kreativa och inspirerande träningsmiljö och samlade expertis. Vi har skapat övningsytor utomhus så att ni ska kunna träna på golfens alla olika slag och lägen. Med 24 rangeplatser under tak och till infravärme, golfstudio och inomhushall för golfträning har vi i det närmaste tagit bort vädrets makter från ekvationen. Med fullutrustat gym, centra för fystester och utbildningslokaler får ert golfläger möjlighet till många utvecklingsperspektiv. Kort sagt så kan ni vara säkra på att alltid få bra förhållanden som gör träningslägret till en succé. 

Resurser och kompetens

Vår PGA-tränare Jakob Stenberg finns behjälplig när ni är på plats. Behöver ni extra tränarresurs till träningsgruppen under er vistelse så kan vi oftast lösa det. Våra personliga tränare i gymmet har golfkompetens och kan lägga upp fysträning och fystester anpassad er grupp.

Massor av golf & mer därtill

Halmstad Golfarena ligger i Ringenäs i västra Halmstad med en fantastisk omgivning. Vi har flera 18-hålsbanor några få kilometer ifrån oss. Exempelvis Ringenäs Golfklubb och Halmstad Golfklubb. Dessutom finns gott om roliga utflykter att göra med träningsgruppen när ni stannar längre hos oss. Hör av er så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er grupp.

TRÄNA, ÄT, SOV - REPEAT!

Att bygga framgång kräver mer än träning. Bra mat och god sömn är lika viktigt. Därför lägger vi fokus på att ni ska få även dessa delar under era träningsdagar hos oss. Boka hel- eller halvpension. Äter gör ni i vår restaurang Görans Bistro. Bor gör ni antingen i hotellrum, golfhus eller i stugor. Totalt har vi 100 bäddar.

Min favoritplats för träningsläger!

Jon Karlsen, puttcoach för Swedish Golf Team

Läs mer om varför han tycker så.

20220906_121404.jpg

ELITMILJÖ

Sedan Halmstad Golfarena öppnades 2011 har vi varit värdar för landslag, klubbar, privata grupper och allt där emellan. De allra flesta kommer dessutom tillbaka år efter år - vi tänker att det är det bästa betyg som man kan få. Halmstad Golfarena är utvecklingscentrum för Elitmiljö Golf Halmstad som drivs av Svenska Golfförbundet. 

bottom of page