DJI_0562.jpg
DSC08918.jpg

Träningsläger

Vi har stor erfarenhet av att arrangera träningsläger för både små och stora grupper. Sedan Golfarenan öppnades 2011 har vi varit värdar för landslag, klubbar, privata grupper och allt där emellan. De allra flesta kommer dessutom tillbaka år efter år - vi tänker att det är det bästa betyg som man kan få.

Vi skräddarsyr alla träningsläger efter era önskemål och med vår nya träningshall har vi i det närmaste tagit bort vädrets makter från ekvationen. Kort sagt så kan ni vara säkra på att alltid få bra förhållanden som gör träningslägret till en succé.

Mat och boende är viktigt! Det vet vi och levererar efter gruppens önskemål så långt det bara är möjligt. Våra olika boendealternativ kan du läsa mer om på hotellsidan. För golfklubbar kan vi även ordna sovsalslösningar hos oss på Golfarenan om ni önskar det.

 

Vår PGA-tränare Jakob Stenberg finns behjälplig när ni är på plats. Behöver ni extra tränarresurs till träningsgruppen under er vistelse så kan vi oftast lösa det. Kontakt för mer information kring tränarlösningar enligt uppgifter nedan. 

Maila, eller ring oss för information om tillgänglighet och prisuppgift:

E-post: sandra@golfarenan.se​

Telefon: 035-241 19 20

nightshot.jpg