top of page

Lediga jobb

Vad kan Halmstad Golfarena erbjuda dig?

Halmstad Golfarena är en multifunktionell anläggning med nästan 2000 medlemmar som antingen väljer oss för vårt fina gym eller för den unika golfanläggning vi är. Landslag och golfklubbar förlägger golfläger här. Sommartid är vi ett familjehotell och en härlig sommardestination intill havet och med aktiviteter på anläggningen. Året runt välkomnar vi företag för möten och event hos oss.

Senaste året har vi genomfört vår största investering sen starten år 2011. Boendekapaciteten har fördubblats, vi har stärkt vårt hållbarhetsarbete genom en egen solenergianläggning och vi har lyft vårt mat- och dryckesutbud med restaurangen Görans Bistro. 

Vi söker kock - främst till kvällar och helger

Vår restaurang är nyrenoverad och vi behöver ytterligare en kock när Görans Bistro ska ha öppet alla dagar i veckan för alla våra medlemmar och gäster. Jobba hos oss i magisk milljö! Läs mer här.

Ansök idag till Peter Hultén: peter@golfarenan.se

Vi söker kväll- och helgpersonal i servisen

Välkommen med din ansökan om du vill jobba i vår servis i restaurang Görans Bistro. Det gäller framför allt helger och kvällar. Vi söker dig som har erfarenhet.

Ansök idag till Peter Hultén: peter@golfarenan.se

Vi söker säljare

Har du ett brett kontaktnät och brinner för uppsökande säljarbete där du skapar värde för både kund och leverantör? Är du van säljare av konferenser och även kunnig inom golf och träning? Då kan Halmstad Golfarena vara en bra matchning för dig när vi söker säljare. Läs mer här.

Ansök idag till Lina Siljegård, VD: lina@golfarenan.se

Rekrytering sker löpande.

hål9_träningshall_kväll.jpg
Golfarenan230602_personal,drönare-0100_Foto Joakim Leihed.jpg
HalmstadGolfarena_230517_Golfträning-5507_Joakim Leihed (10).jpg
Golfarenan230608_lunch-08842_Foto Joakim Leihed.jpg
bottom of page