Lediga jobb

Vad kan Halmstad Golfarena erbjuda dig?

Halmstad Golfarena är en multifunktionell anläggning med nästan 2000 medlemmar som antingen väljer oss för vårt fina gym eller för den unika golfanläggning vi är. Landslag och golfklubbar förlägger golfläger här. Sommartid är vi ett familjehotell och öppnar upp vår härliga sommarrestaurang. Året runt välkomnar vi företag för möten och event hos oss.

Just nu genomför vi vår största investering sen starten år 2011. Boendekapaciteten fördubblas och vi växlar upp vårt hållbarhetsarbete genom en egen solenergianläggning. Vi stärker positionen som Sveriges bästa tränings- och lägeranläggning för golfare men också som hälsofrämjande utvecklingsarena för privatpersoner och företag.

Vi söker nu en kock för spännande uppdrag hos oss!

Vi söker dig som är utbildad kock och har ett genuint intresse för mat och dryck. På halvtid över året hos oss kommer du att få ett varierande arbete som innebär både matlagning till gruppbokningar (konferenser, events och träningsläger) och matlagning för vårt året-runt-café och sommarrestaurang.

Läs mer om tjänsten här.

Ansök senast 8 januari 2023 genom att skicka till CV och personligt brev till sandra@golfarenan.se.

Vi söker nu flera golfbanarbetare - såväl erfaren som med mindre erfarenhet

Vi stärker upp med nya krafter på vår fina anläggning. Vi söker dig som är driven, flexibel och är intresserad av att bli en del av teamet som jobbar lite okonventionellt när det gäller banskötsel – vår anläggning är helt enkelt inte som traditionella golfbanor.

Det dagliga arbetet varierar stort och våra medarbetare uppskattar variationen. När andra golfbanor stänger för säsongen ökar vi takten och skapar de bästa förutsättningarna för golfare som spelar och tränar året runt.

Vi söker:

  • Erfaren Golfbanearbetare – heltid tillsvidaretjänst med karriärmöjligheter. Läs mer här.

  • Golfbanearbetare – heltid tillsvidaretjänst samt säsongsanställningar. Läs mer här.

Låter detta intressant?

Skicka din CV och ditt personliga brev till martin@golfarenan.se.

Rekryterande chef: Martin Siljegård, Anläggningschef.

Telefon: 0736-875 789

 

Rekrytering sker löpande.