top of page
Golfarenan230714_grillkväll-9345_Foto Joakim Leihed (3).jpg

LEDIGA JOBB

Vad kan Halmstad Golfarena erbjuda dig?

Halmstad Golfarena är en multifunktionell anläggning med nästan 2000 medlemmar som antingen väljer oss för vårt fina gym eller för den unika golfanläggning vi är. Landslag och golfklubbar förlägger golfläger här. Sommartid är vi ett familjehotell och en härlig sommardestination intill havet och med aktiviteter på anläggningen. Året runt välkomnar vi företag för möten och event hos oss.

Senaste året har vi genomfört vår största investering sen starten år 2011. Boendekapaciteten har fördubblats, vi har stärkt vårt hållbarhetsarbete genom en egen solenergianläggning och vi har lyft vårt mat- och dryckesutbud med restaurangen Görans Bistro.

Nu söker vi personal till sommaren 2024:

Kock

Vi behöver stärka vårt köksteam inför högsäsongen 2024 och söker dig som är utbildad kock, eller annan liknande erfarenhet och med genuint intresse för mat och dryck. Arbetstiderna är varierande över veckans alla dagar.

Ansök idag till Peter Hultén: peter@golfarenan.se.

Servispersonal

Vi behöver stärka vårt servisteam inför högsäsongen 2024 och söker dig som är genuint serviceinriktad och med stort intresse för mat och dryck. Erfarenhet från restaurang är såklart meriterande och önskvärt. Arbetstiderna är varierande över veckans alla dagar. För att kunna möta våra gäster behöver du behärska svenska i tal och skrift. Övriga språk är önskvärt.

Ansök idag till Peter Hultén: peter@golfarenan.se.

Lokalvård/Städ

Vi söker nu flera lokalvårdare som skall städa gym, omklädningsrum, allmänna utrymmen och hotellrum under sommaren 2024. Möjlighet kan finnas att börja arbeta helger hos oss redan under våren.
Som städare/lokalvårdare är du en oerhört viktig medarbetare för oss på Halmstad Golfarena. Din känsla för detaljer och piff är av största vikt- och utgör grunden för nöjda och glada gäster som trivs. I ditt arbete letar du hela tiden nya möjligheter att göra Golfarenan tilltalande och gäst/kundupplevelsen till något utöver det vanliga. Du förstår vikten av noggrannhet och kvalitet. Arbetstiderna varierar mellan 07:00-16:00 både vardag och helg.

Ansök idag till Anna Hvit: anna@golfarenan.se.

Rekrytering sker löpande.

HÅLLBARHET

Vi driver ett aktivt hållbarhetsarbete och är stolta över att vara en modern och klimatsmart besöksanläggning. Våra nycklar är:

Rätt vatten till rätt ändamål

Resurssnålt gräs

Energisnåla byggnader

Solen som energikälla

Fossilfri maskinpark

DJI_0111.jpg
bottom of page