Försäljningsansvarig med stort golfintresse

Motiveras du av att jobba strategiskt, skapa värde för kunder och vill vara en del av en spännande utvecklingsresa på unika Halmstad Golfarena? Då har vi kanske jobbet för dig! 

 

Vad kan Halmstad Golfarena erbjuda dig?

Halmstad Golfarena är en multifunktionell anläggning och försäljningsrollen hos oss betyder därför också stor variation. Vi har nästan 2000 medlemmar som antingen väljer oss för vårt fina gym eller för den unika golfanläggning vi är. Landslag och golfklubbar förlägger golfläger här. Sommartid är vi ett familjehotell och öppnar upp vår härliga sommarrestaurang. Året runt välkomnar vi företag för möten och event hos oss.

Just nu genomför vi vår största investering sen starten år 2011. Boendekapaciteten fördubblas och vi växlar upp vårt hållbarhetsarbete genom en egen solenergianläggning. Vi stärker positionen som Sveriges bästa tränings- och lägeranläggning för golfare men också som hälsofrämjande utvecklingsarena för privatpersoner och företag. När vi nu bygger ut ska alla affärsområden växla upp. Det är där du kommer in i bilden!

 

Din roll som försäljningsansvarig

Som ansvarig för försäljningsarbetet på Halmstad Golfarena planerar och genomför du sälj- och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta tillväxtmål. Ditt arbete varierar över säsong och sträcker sig över alla våra affärsområden. Du är den som är operativ på fältet vilket innebär kontinuerliga kontakter med företag, golfklubbar och våra partners – såväl nya som befintliga kunder. Det innebär aktivt arbete i de digitala sälj- och marknadsföringskanalerna så som sociala medier, bokningstjänster online med mera. Du arbetar tätt med vår VD och bidrar till viktig kunskap för produktutveckling och kundnöjdhet. Du coachar och inspirerar alla våra medarbetare som arbetar med bokningskoordinering och gästservice för att optimera merförsäljning och säkerställa kundnytta och service.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som tänker affärsmässigt och tycker om att arbeta strategiskt, strukturerat och proaktivt. Du är bra på att skapa synergier mellan digitalt och personligt försäljningsarbete. För dig betyder försäljning att skapa värde för kunden och att skapa långsiktiga och goda relationer. Med positiv anda och ett professionellt agerande möter du kunder och kollegor. Du är analytisk och genom omvärldsbevakning tillsammans med lyhördhet från kunderna föreslår du möjligheter och lösningar som bidrar till verksamhetens utveckling. Du har stort eget driv och förstår att flexibilitet är viktigt i en liten organisation. Du kan golf och har förmågan att ta hand om företagsgolfevent. Om du stöter på något du inte redan kan, tar du nyfiket och målinriktat dig an att lära dig mer.

 

Du har relevant utbildning och erfarenhet för jobbet som ska göras. Det svenska och engelska språket behärskar du flytande.

 

Tjänsten är tillsvidare 100% med start omgående.

 

Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2022!

 

Kontakt

Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena

lina@golfarenan.se

072 - 241 31 36