top of page
IMG_0828.JPG

Juniormedlem på Golfarenan

Golfarenan är en underbar lekplats för unga nyfikna på golf! Med roliga träningsytor både inomhus och utomhus finns alla möjligheter till golfträning året runt! Vi har dessutom Toptracer på vår range med t ex spelet Go Fish för de yngsta. Svårslaget roligt!

 

Golfkul för juniorer 

En gruppträning på söndagar för våra yngre medlemmar. Självklart kan självständiga juniorer även delta på alla övriga golfträningspass här på Golfarenan!

 

Gruppträningspassen ingår i årsavgiften och vi har alltid låneklubbor till våra yngsta. På vår bokningssida hittar du dag och tid för de olika golfträningarna. Du kan alltid ringa oss för mer information.

KidsCamp_glasögon_edited.jpg

KidsCamp - för juniorer ca 7-15 år

Golfarenan är en perfekt plats för läger. Därför arrangerar vi golfläger för barn och ungdomar dit alla är välkomna. Inget medlemskap krävs.

 

KidsCamp 2023

Fyra gånger om året i samband med lov arrangerar Golfarenan dagläger för våra yngre juniorer nyfikna på golf. Vi lägger fokus på att ha roligt tillsammans! Vi lär känna varandra, tränar golf, äter lunch och spelar på banan tillsammans. Det blir lustfyllda lekar så som golfbrännboll, lagkamper, golfbil och glass!

Kids Camp Påsk
3-5 april, varje dag kl.10-15

Kids Camp Sommar 1:
12-14 juni, varje dag kl.10-15

Kids Camp Sommar 2:
7-9 augusti, varje dag kl.10-15

Kids Camp Höstlov:
30 okt -1 nov, varje dag kl.10-15

Pris

1 095 kr för alla tre dagarna inkl lunch. Max 24 juniorer per läger. Anmälan senast 7 dagar före lägrets start. Fri avbokning fram till 7 dagar före.

Golfarenan_vinter22_hires-7377Joakim Leihed.jpg

JuniorCamp - för juniorer ca 13-18 år

Golfarenan är utsedd Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Det är också platsen där golfsverige möts och tränar tillsammans över klubbgränserna. Året runt.

 

Golfarenan arrangerar golfläger och golfträningar för juniorer. Detta informerar vi om här.

Just nu inga JuniorCamps inplanerade.

bottom of page