top of page

SPELA & TRÄNA SOM GÄST

Vi är en av norra Europas bästa träningsanläggningar för golf! Som gäst hos oss köper du dagskort för att få träna och spela på våra ytor. Detta oavsett om du bara vill putta lite, chippa lite eller träna flera timmar på våra olika träningsområden. Du löser dagskort i receptionen.

Områdeskarta Halmstad Golfarena 2023

Klicka på bilden för att öppna kartan.

Bra att veta!

Vi har en 9-hålsbana (Arenabanan) som du får spela om du har 36 i hcp och ett aktivt golfmedlemskap. Med dagskort ingår spel på vår 9-hålsbana. På övriga träningsytor på Halmstad Golfarena har vi inga krav på handicap. Däremot gäller alltid sunt förnuft och säkert spel - förlupna golfbollar som sätter andras säkerhet i spel kan alltid inträffa, men om de beror på oaktsamhet blir vi lite arga på dig.

 

Vår range har Toptracer Range på 20 utslagsplatser. Här går bra att träna och spela gratis. Rangebollar köper du i våra bollautomater som tar swish eller kort. Läs mer om hur du bokar plats i förväg här. I Golfhallen kan du chippa och putta inomhus vilket du får göra om du betalt entréavgift eller har ett dagskort.

Himalayas Äventyrsgolf är alltid ett bra alternativ om du vill testa att spela golf på riktigt gräs - en häftig upplevelse! Du löser entrébiljett i receptionen där du också får låna golfklubba.

Vill du få mer praktisk information inför ditt besök - läs här.

bottom of page