Arenabanan

Arenabanan är namnet på vår fantasifulla niohålare av absolut toppkvalitet. 9-hålsbanan som är slopevärderad enligt R&A består av nio spånnande par 3- och 4-hål. 

 

En stor skillnad mot andra banor är att vi format vår bana för att passa den nya tidens golfare. Kort sagt - en modern bana. Den härliga skotska linkskänslan, den uppfriskande vinden och det böljande gräslandskapet är närvarande på alla hål. Bansträckning och layout belönar tanke och strategi mer än slaglängd. Vajande rödsvingel och frisk västanvind. Blir det bättre än så?


Någon kallade Arenabanan för en modern bana för den nya tidens golfare – kort, men klassiskt klurig. Det stämmer ganska väl. Att banan skulle vara lite kortare var ett viktigt krav när vi byggde banan. Mest för att pricka rätt mot den moderna golfaren som kanske inte vill eller kan lägga 4-5 timmar på en golfrunda. Spelupplevelsen ska vara positiv för alla kategorier av golfare. Resultatet av allt detta är en utmanande, kortare golfbana, med fantastisk finish och kvalitet. 


Normalt sett är vår anläggning öppen redan i mars på grund av det gynnsamma underlaget och den härdiga grässorten. Stänger brukar vi göra först i början av december, självklart beroende på vädret. Arenagolfaren får oftast en längre säsong än andra golfare på våra breddgrader.


Bokningsinformation

Tidsbokning gäller alla dagar mellan 08:00 - 16:00. Pay & playgolf är tillåtet på Golfarenan endast i sällskap med fullvärdig golfmedlem. Medlemmen är då ansvarig för golfvett i bollen. Alla spelare i bollen måste ha personlig utrustning, delad golfutrustning mellan flera spelare är inte tillåten. Dresscode på Golfarenan innebär att minimikravet är shorts och kortärmad tröja, dock är linne ok för kvinnor, enligt praxis i golfsverige.

Slopetabeller

Nedan hittar du slopetabellerna för spel på Golfarenans Arenabana. Vi är under omslopening men de nya tabellerna har ännu inte kommer så tills vidare gäller nedan slopevärdering. Observera att spel från röd tee är i nuläget inte handicapgrundand, så de spelare som normalt sett spelar från röd tee måste spela från gul tee om rundan ska gällas som handicap grundande.

följ oss!

Hitta till oss!

Halmstad Golfarena

Strandlida 464

305 91 Halmstad

035 - 241 19 20

[email protected] 

öppettider

Måndag - Fredag 08.00-20.00 

Lördag - Söndag 08.00-18.00


Vad är Golfarenan? Vissa säger "en golfanläggning". Andra säger "ett Gym". Någon säger "ett hotell" och en annan säger "en konferensanläggning". Man kan sätta många positiva etiketter på Golfarenan, men som någon sa: "Måste upplevas - kan inte beskrivas..." Ja, det stämmer rätt bra. Välkommen.

KontaktA oss!