top of page

"Favoritplats för träningsläger"

Jon Karlsen är puttcoach för Swedish Golf Team och toppspelare på Europatouren och PGA Tour. Han är en återkommande lägergäst hos oss och vi frågade honom därför vad som gör Halmstad Golfarena till en så bra plats för golfträningsläger.


Jon Karlsen, puttcoach för Swedish Golf Team.


Jon Karlsen har ordet

Vad är det bästa med Halmstad Golfarena?

"Oändligt med möjligheter för att träna puttar och närspelsslag!"

Varför ska en golfklubb åka till Halmstad Golfarena på träningsläger?

"Jag har varit på flera hundra av de bästa golfanläggningarna i världen. Halmstad Golfarena är min absoluta favorit för träningsläger! Jag har varit på Halmstad Golfarena 15-20 gånger. Här finns fantastiska träningsytor, jättefint boende, gym, inomhus golf, mat och outstanding service. Allt kompakt inom 100m från klubbhuset. Halmstad Golfarena vet vad som krävs för elitspelare som ska träna!"

Vad är det första du gör med en spelare på Halmstad Golfarena?

"21:a med sjuka närspelsslag!"
Karta över Halmstad Golfarena golf

Massor av möjligheter - allt nära så att lägret blir så tidseffektivt som möjligt och det är enkelt att hålla gruppen samlad!Elitmiljö Golf i Halmstad på Högskolan i Halmstad som drivs av SGF har Halmstad Golfarena som sitt utvecklingscentrum och tränar året runt här.


Halmstad Golfarena som lägeranläggning 365 dagar om året

Halmstad Golfarenas målsättning är att vara Sveriges bästa träningslägeranläggning för golf i Sverige. Året om kommer både klubbar och landslag hit för flera dagars träningsläger. Halmstad Golfarena är utformad för att göra golfträning rolig. Alla övningsytor utomhus ska ge en komplett utvecklingsmiljö för att kunna träna på golfens alla olika slag och lägen.


En viktig del för Halmstad Golfarena är att vara en riktigt bra lägerplats även under vårt mörka och kalla halvår. Med 24 rangeplatser under tak, till infravärme och med Toptracer Range, golfstudio och inomhushall för golfträning har vi i det närmaste tagit bort vädrets makter från ekvationen. Med fullutrustat gym, golfstudio och utbildningslokaler får ert golfläger möjlighet till många utvecklingsperspektiv.


På Halmstad Golfarena finns 100 bäddar fördelat på 10 golfhus, hotellrum och stugor. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag.


Att bygga framgång kräver mer än träning

Bra mat och god sömn är lika viktigt! Därför lägger vi fokus på att ni ska få även dessa delar under era träningsdagar hos oss. År 2023 öppnades därför både nytt boende och ny restaurang. Totalt har vi 100 bäddar och lägerdeltagarna bor ca 4-5 personer per hotellrum eller golfhus.


Boka träningsläger - höst, vinter och vår!

Vi hjälper till att skapa bra träningsdagar för er när ni är hos oss. Kombinera er expertis med vår. Hos oss har vi till exempel personliga tränare med golfinriktning som kan lägga in inspirerande och lärorik fysträning under era träningsdagar hos oss.


Kontakta oss så berättar vi mer! Välkomna till Halmstad Golfarena!210 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page