top of page

Golfarenan Weekend Event

Uppdaterat: 2 jan. 2023

6-8 januari 2023

Vi välkomnar både gäster och medlemmar, barn som vuxna, till en fullmatad vinterhelg i golfens och hälsans tecken här på Golfarenan! Vi hjälper dig att lära känna alla häftiga spel och funktioner som ingår i Toptracer Range - vår nyhet på rangen. Ni kan vara med i roliga tävlingar med fina priser från oss och våra partners. Tävlingarna passar alla - även dig som aldrig spelat golf förut! Golfklubbor finns att låna från Cobra Puma Golf som är på plats hos oss denna helg!

Ta med familjen eller kompisgänget och häng hos oss under helgen. Alla får gratis tillträde till Golfhallen där vi finns och tar hand om er. Här kan ni också putta och utmana varandra på det ondulerade underlaget! Vi korar vinnare i varje tävlingsmoment och utlovar fina priser! Våra partners Toptracer och Cobra Puma Golf är på plats! Missa inte!


Förutom golf blir det lunchföreläsning, musik, god mat och fika. Du är också välkommen att provträna kostnadsfritt i vårt stora, fina gym. Avsluta med en skön bastu till havsutsikt!

Vad är Toptracer Range? Läs mer här! (fotograf Joakim Leihed)


Så här ser helgen ut:

Fredagen den 6 januari (Trettondag jul)

Toptracer Range & Golfhallen

Kl.8.00-16.00 är vår Toptracer Range är öppen. Läs här om Toptracer Range här. Från kl.10.00 finns vi på plats i Golfhallen. Vi hjälper dig och för den som behöver finns golfklubbor att låna från Cobra.


Virtual Golf på St Andrews Old Course

Denna tävling pågår hela helgen fram till 16.00 på söndag. En damklass från röd tee och en herrklass från gul tee eller (röd tee för 75+). Skriv in exakt hcp. För att vara med ska du spela 18 hål. Inga mulligans tillåtna. Skicka in en bild från skärmen med ditt resultat till oliver@golfarenan.se eller visa för personal på plats.

Lunchföreläsning

Kl.11.00-13.00

"Ett maraton om dagen i 24 dagar"

Golfarenans gruppinstruktör Philip Evans gick 100 mil för välgörenhet. Hör om hans vandring och vi avslutar med trevlig lunch tillsammans.

Anmälan krävs. Läs mer här.


Närmast hål tävling

Kvaltävling kl 14.00-14.30 och finalspel för de 6 bästa kl.14.30. På närmast hål tävling programmerar vi in ett golfhål där alla har möjlighet att lyckas. Antingen med skicklighet, eller med lite tur!

Arenahuset

Öppet kl.8.00-16.00. I vårt café kan ni köpa god fika och lunch. Provträna gratis i vårt stora, fina gym (från 16 år). Avsluta med en varm skön bastu.

Lördagen den 7 januari

Söndagen den 8 januari

Är du även nyfiken på vårt gym?

Vi bjuder på gratis provträning denna helg! Här kan du läsa mer om gymmedlemskap hos oss.

Golfarenan - en unik träningsplats! Familjärt och mysigt!

Har du någon fråga? Hör av dig!

035-241 19 20


Välkommen hem till oss på Golfarenan!

1 534 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page