top of page

VÅRT GYMMEDLEMSKAP

Välkommen till vårt familjära träningsmiljö där vi erbjuder ett fantastiskt fint gym, varierande gruppträningspass och kompetenta personliga tränare som hjälper dig att utvecklas. För dig som vill kombinera styrketräning med golfträning väljer du vårt KOMBO-medlemskap där du får både golf och gym förmånligt.

Just nu har vi kö till att bli medlem. Du är välkommen att ställa dig i kö.

Om medlemskapet

Gymmedlem betyder full tillgång till alla våra gruppträningspass alla dagar och tider i veckan. Med ditt medlemskort kommer du in till gymmet från klockan 05:00 alla dagar i veckan och kan träna fram till klockan 22.00. Som gymmedlem har du tillgång till vår relaxavdelning under receptionens öppettider. Basta med havsutsikt eller slappa i den 38 gradiga "badtunnan" på medlemsdagarna. Fråga receptionen när bastu och badtunnan är öppen.

Bli KOMBO-medlem om du vill träna och spela golf också!

Gymmedlemskap kan kombineras med ett golfmedlemskap. Det absolut bästa av två världar - en grym träningsanläggning för golf i kombination med ett riktigt bra gym. När du tecknar ett gymmedlemskap så får du dessutom en finfin rabatt på ditt golfmedlemskap om du tecknar båda vid samma tillfälle. Läs mer om golfmedlemskap.

Hos oss kan du bli medlem och träna från det att du fyllt 16 år. Dessförinnan kan du träna tillsammans med målsman. För mer information om gymträning för barn och ungdomar ber vi er kontakta oss direkt via e-post eller telefon.

Bastu och badtunna

Som gymmedlem har du tillgång till Golfarenans bastu med havsutsikt! Vi har också medlemsdagar då du kan bada i vår utomhus badtunna. Bastu och badtunna finns i direkt anslutning till våra fina omklädningsrum och är gemensamma för damer och herrar.

Personlig träning

Som gymmedlem har du förmånliga priser på personlig träning på Golfarenan. 

bottom of page