Lunchföreläsningar

Lunchföreläsningar är numera ett stående inslag här på Golfarenan. Vi välkomnar både medlemmar och gäster. Målsättningen är att inspirera dig eller öka din kunskap inom något område - samtidigt som vi får en trevlig social stund tillsammans!

Pris medlem: 295 kr/person

Pris gäst: 595 kr/person

 

*Priset inkluderar föreläsning och en god lunch.

Nästa lunchföreläsning

 

9 sep - High Performing Teams

Obs! Kl.12.00-14.30

"High Performing Teams" är en lunchföreläsning med workshop som vänder sig till dig som är verksam chef/ledare och är nyfiken på utvecklingsfrågor. Vår föreläsare heter Sven-Erik Viskari och har djup kunskap inom teamutveckling:

 

"Jag har genom åren frågat medarbetare i ett hundratal arbetsgrupper och team vad dom ”skulle vilja se i en verksamhet för att tänka tanken – det här är ett bra team, här skulle jag kunna tänka mig att vara medarbetare!”

 

Jag har ännu inte träffat en grupp som inte vet hur det borde vara! Vi vet intuitivt hur det borde vara när det gäller uppgifter, samspel och kommunikation. Trots att vi alla vet, så är det uppenbarligen inte så enkelt att få till det samspel vi önskar."

 

Som chef/ledare är din strävan förstås att bygga högpresterande team som tillsammans jobbar effektivt för att nå företagets mål. Är du nyfiken och intresserad av hur vi med hjälp och stöd av psykologisk teori och metoder kan bidra till att bygga och utveckla välfungerande team? Lunchföreläsningen ger en introduktion till teorier och metoder som forskningsmässigt visat sig ha evidens när det gäller utveckling.

 

Vi startar med trevlig lunch tillsammans!

Sven-Erik Viskari_liggande.jpg

Sven-Erik Viskari, leg. psykolog & leg. psykoterapeut. Arbetar idag med utveckling av team, chefer och medarbetare i rollen som organisationskonsult.

Tidigare lunchföreläsningar

 

18 feb

Arbetet i golflandslaget och golfens mentala spel med Fredrik Wetterstrand, coach för svenska damlandslaget i golf

31 mars

Ät smart. Orka mer. med Alexander Madarov, personlig tränare och kostrådgivare, Halmstad Golfarena

6 maj

The Story of Golfarenan med Martin Siljegård, anläggningschef Halmstad Golfarena

16 juni

All rörelse räknas! Eller? med Oliver Larsson, personlig tränare Halmstad Golfarena

 

Fredrik Wetterstrand är allt som oftast på Golfarenan i sin roll som landslagscoach. I början av året höll han en spännande och lärorik lunchföreläsning.

Fredrik Wetterstrand.jpg