Toptracer Range på Golfarenan!

Uppdaterat: för 7 dagar sedan

Sveriges bästa träningsanläggning för golf blir snart ännu bättre! I julklapp ger vi er Toptracer Range på 20 av våra 24 utslagsplatser under tak. Golfträningen blir alltså ännu bättre och roligare hos oss! Välkommen!

För dig som golfmedlem på Golfarenan är Toptracer Range inkluderat i ditt medlemskap och du har fria rangebollar. Vi kommer att ha kostnadsfria gruppträningar samt många roliga events och tävlingar där vi använder Toptracer Range. Är du inte medlem kan du också använda vår Toptracer Range genom att köpa bollar i våra bollautomater. Eller också blir du medlem! Läs mer här.


Nedan har vi samlat vanliga frågor och svar. Du är också välkommen att kontakta oss förstås! Vi önskar dig givande och rolig golfträning!


Vanliga frågor och svar

Vad är Toptracer Range?

Toptracer Range visar en exakt projicering av dina slag på en skärm i ditt rangebås. Du kommer att se exakt hur långt du slår och hur nära målet bollen hamnar. Toptracer Range gör golfträningen roligare, intressantare och du kan även spela virtuella golfrundor, tävla mot dina kompisar och skapa olika träningsutmaningar.


Toptracer finns i 20 utslagsbås där du står under tak och har infravärme. När det är mörkt lyser vi upp rangen så du kan träna året runt. Du slår precis som vanligt men får nu alltså resultatet av varje slag i form av bollbana och en rad mätparametrar visat på skärmen.

När är Toptracer Range på plats?

Behöver jag och kan jag boka min rangeplats?

Vad kostar Toptracer Range?

När är rangen öppen?

Vad är Toptracer Range App?

Kan jag få hjälp att lära mig att använda Toptracer Range?

Kommer det finnas Toptracer events och tävlingar?

Hur kan jag skapa en rolig 5-kamp med mina vänner?

Fler frågor?

Det finns mängder av möjligheter till rolig golfträning med Toptracer Range! Både för dig som duktig och erfaren golfare, dig som nybörjare och för barn som vill leka golf!


Vill du bli medlem? Passa på nu!

Bli medlem före nyår och få Toptracer Range förmånligt inkluderat i ditt medlemskap! Läs mer här!


Du kan välja att endast bli golfmedlem eller både golf- och gymmedlem. Du vet väl om att vi har ett fantastiskt fint, fullutrustat gym och massor av gruppträningspass (spinning, cirkelträning, yoga med mera)?


Vill du boka företagsevent?

Kontakta oss! boka@golfarenan.se
922 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla