top of page
Tio golfhus runt damm

Golfhus för 6 personer med härlig altan

Byggnation pågår! Klara våren 2023.

 

Vårt boende av högsta kvalitet är våra tio rymliga, mysiga och moderna golfhus. Varje golfhus är ett perfekt boende för familjen eller golfsällskapet upp till 6 personer. Det blir också ett lyxigt boende för två personer som vill sova i enkelrum.

Golfhusen är belägna naturskönt runt en vacker damm . Runt omkring breder golfbana och träningsytor ut sig. Arenahuset med alla dess bekvämligheter och faciliteter är alldeles intll. Ni har lekplats och gemensam grillplats med social yta för kubb eller andra aktiviteter några steg från husen.

Varje golfhus har en härlig, stor altan! De flesta ligger i västerläge med magisk kvällssol. Ett par har gudomlig morgonsol. I eget rymligt och låsbart förråd kan ni förvara och låsa in golfklubbor eller cyklar.

Bo en natt, några nätter eller en hel vecka!

Pris från 2 195 kr/natt

Planlösning golfhus

40 kvm hotellstandard

Golfhusen är 40 kvm stora med två sovrum, ett badrum med dusch och toalett, ett allrum med kök, matplats, tv och bäddsoffa (2 bäddar).

 

Varje sovrum har en 140 cm bred underslaf och en 80 cm bred överslaf. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost med mera. Allt för att kunna laga mat och ro om sig själva om ni önskar. Önskar ni välja till hotellfrukost gör ni detta vid bokning.

 

Golfhusen är förstås luftkonditionerade och ni har fritt wifi och gratis parkering med möjlighet att ladda elbilen.

Grill och chillyta

Bra att veta!

Våra golfhus håller hotellstandard vilket betyder att sängarna är bäddade, handdukar finns i badrummet och vi städar stugan när ni lämnar.

Eftersom golfhusen erbjuder självhushåll väljer ni om ni önskar hotellfrukost eller inte. Detta gör ni vid bokning.

När ni bor hos oss ingår entré till gym, bastu och badtunna och ni får delta på våra gruppträningar.

För att förmånligt ta del av vårt golfutbud kan ni välja vår paketlösning "Golf&träning". Erbjudandet gäller endast våra övernattande gäster.

hål9_bunkrar_kväll.jpg

Bokningsvillkor

 

Golfhusen går att hyra året om. Under högsommar hyr vi främst ut veckovis, sön-tors eller tors-sön.

Vi har åldersgräns 25 år för allt vårt boende om du inte reser med målsman eller i samband med träningsläger till oss.

Vi är en rökfri anläggning. Önskar du ta med din hund? Välj då stuga 101 eller 103. I våra golfhus tillåter vi inte husdjur.

bottom of page