top of page

GOLFHUS
VÅRT BÄSTA BOENDE

2023 stod tio mysiga och moderna golfhus med hotellstandard och självhushåll klara. Varje golfhus har en härlig, stor altan. De flesta ligger i västerläge med magisk kvällssol och en del till havsutsikt. De kan användas på många olika sätt beroende på ert syfte med vistelsen hos oss. 

För konferensen

Golfhusen blir fristående hotellsviter där 2 personer bor mycket bekvämt och får var sitt sovrum och en trevlig gemensam, social yta.

För träningslägret

Äldre ungdomar som reser? Då rekommenderar vi upp till 5 personer per golfhus.

För familjen på semester

Varje golfhus är ett perfekt boende för familjen som önskar eget hus med självhushåll och ändå alla möjligheter till att nyttja hotellets faciliteter. 

Bo en natt, några nätter eller en hel vecka!

Golfhus_5 kopiera.jpg
Golfarenan230716_golfhus-00269_Foto_Joakim Leihed (2).jpg

40 kvm med 4 + 2 bäddar

Golfhusen är 40 kvm stora med två sovrum, ett badrum med dusch och toalett, ett allrum med kök, matplats och bäddsoffa (2 bäddar).

 

Varje sovrum har en 140 cm bred underslaf och en 80 cm bred överslaf. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost med mera. Allt för att kunna laga mat och ro om sig själva om ni önskar. Önskar ni välja till frukost, lunch eller middag gör ni detta.

 

Golfhusen är förstås luftkonditionerade och ni har fritt wifi och gratis parkering med möjlighet att ladda elbilen.

I eget rymligt och låsbart förråd kan ni förvara och låsa in golfklubbor.

Golfarenan230716_golfhus-00269_Foto_Joakim Leihed (14).jpg

Hotellstandard på golfhusvis

Våra golfhus håller hotellstandard vilket hos oss betyder att ni får tillgång till hotellets faciliteter så som gym, bastu, badtunna.

 

Lakan och handdukar finns i golfhusen och vi städar stugan när ni lämnar. 

Om hotellfrukost är inkluderad eller inte i priset beror lite på. Hör av dig till oss om du är osäker vad som gäller när du bokar.

 

När ni bor hos oss får ni förmånligt pris på dagskort för att spela golf. Missa inte våra golfpaket om det är en golfresa ni planerar!

Golfarenan230714_grillkväll-9345_Foto Joakim Leihed (10).jpg

Bokningsvillkor

 

Golfhusen går att hyra året om. Vill du bo i ett golfhus 3 nätter eller mer sommaren 2024? Vi har under högsäsong rabatterat pris på halvvecka om du väljer att checka in söndag eller torsdag. Vid veckobokning så gäller rabatten oavsett incheckningsdag. 

Vi har åldersgräns 25 år för allt vårt boende om du inte reser med målsman eller i samband med träningsläger till oss.

Vi är en rökfri anläggning. Önskar du ta med din hund? Välj då våra stugor. I våra golfhus tillåter vi inte husdjur.

bottom of page