DSC03483.jpg

4-bäddsrum med havsutsikt 

 

Njut av en vistelse i något av våra fyra fyrbäddsrum med havsutsikt - Grötvik, Bastaskär, Bransavik och Sandhamn. Rummet som är ett luftkonditionerat fyrbäddsrum har vidsträckt utsikt över Laholmsbukten.

 

Alla våra fyrbäddsrum har dusch och toalett på rummen. Här bor det ledigt fyra vuxna, utan att behöva trängas!

Görvik_översikt_landutsikt_hotellrum_hot

4-bäddsrum med landutsikt

Upplev av en vistelse i vårt fräckt designade fyrbäddsrum med landutsikt. Rummet som är ett luftkonditionerat fyrbäddsrum har vidsträckt utsikt över det halländska kulturlandskapet.

 

Ett annorlunda rum som, trots att det saknar WC och dusch på rummet, ger en riktigt häftig Golfarenakänsla. Rummet är rymligt med gott om plats för alla.

DSC03397.jpg

Familjestudion​ 2-8 bäddar

Golfarenans Familjestudio är vårt förstaklassval. Den perfekta lösningen för paret eller familjen och praktiskt utrustad med modernt pentry. Studion erbjuder vidsträckt utsikt över den vackra kustlinjen.

 

Ett perfekt boendealternativ för dig som vill ha lite mer utrymme och lite mer lyx. Rummet har en stor balkong i västläge där du njuter av solnedgången. Rummet är luftkonditionerat.

Hyra_4_bädd_stuga_halmstad_golfarena_kök

Våra stugor - 4/8 bäddar

Njut av en mysig och modern stugupplevelse i närkontakt med golfbanan. Stugorna med eget soldäck och uteplats är perfekt för den som vill ha möjlighet till självhushållning under sin vistelse på Golfarenan. 

Stugorna är inte luftkonditionerade.