top of page
DSC03483.jpg

4-bäddsrum med havsutsikt 

 

Njut av en vistelse i något av våra fyra fyrbäddsrum med havsutsikt - Grötvik, Bastaskär, Bransavik och Sandhamn. Rummen är luftkonditionerade och med två generösa våningssängar i varje rum. Alla våra fyrbäddsrum har dusch och toalett på rummen.

 

Rummen är belägna på övervåningen i Arenahuset och har härlig utsikt över Laholmsbukten.

 

Här bor det ledigt fyra personer, utan att behöva trängas!

Görvik_översikt_landutsikt_hotellrum_hot

Hotellrum med landutsikt: 2-4 bäddar

Upplev av en vistelse i våra fräckt designade två- respektive fyrbäddsrum med landutsikt. Rummen är luftkonditionerade och har vidsträckt utsikt över det halländska kulturlandskapet.

 

Rummen saknar WC och dusch på rummen. Detta finns enkelt att tillgå en bit bort på samma våningsplan.

 

Rummen har gott om plats för alla och har häftig Golfarenakänsla.

DSC03397.jpg

Familjestudion​ 2-8 bäddar

Golfarenans Familjestudio är vårt förstaklassval. Den perfekta lösningen för paret eller familjen och praktiskt utrustad med modernt pentry. Studion erbjuder vidsträckt utsikt över den vackra kustlinjen.

 

Ett perfekt boendealternativ för dig som vill ha lite mer utrymme och lite mer lyx. Rummet har en stor balkong i västläge där du njuter av solnedgången. Rummet är luftkonditionerat.

DSC05404.jpg

Bra att veta!

Vi är ett familjehotell och har en åldersgräns på 25 år, med undantag för barn och ungdomar som reser i målsmans sällskap.

När ni bor på hotellet ingår frukost. Året runt har vi vårt café öppet där ni kan fika och äta lunch. Sommartid öppnar vi vår uterestaurang. Läs mer här.

För dig som är golfare har vi vårt tillval GOLF&TRÄNING. Ett förmånligt golfpaket tillgängligt för dig som bor hos oss.

bottom of page