top of page
DSC03483.jpg

4-bäddsrum med havsutsikt 

 

Njut av en vistelse i något av våra fyra fyrbäddsrum med havsutsikt. Rummen är luftkonditionerade och med två generösa våningssängar i varje rum. Alla våra fyrbäddsrum har dusch och toalett på rummen.

 

Rummen har härlig utsikt över Kattegatt.

 

Här bor det ledigt fyra personer, utan att behöva trängas!

Golfarenan_231113_rum_konferans_porträtt_restaurang (10 av 28).jpg

Hotellrum med landutsikt: 4 bäddar + bäddsoffa

Upplev av en vistelse i vårt fräckt designade fyrbäddsrum med landutsikt. Rummet är luftkonditionerat och har vidsträckt utsikt över det halländska kulturlandskapet.

 

Rummet saknar WC och dusch, men detta finns enkelt att tillgå en bit bort på samma våningsplan.

 

Rummet har gott om plats för alla och har häftig Golfarenakänsla.

DSC03397.jpg

Familjestudion​ 2-6 bäddar

Golfarenans Familjestudio är vårt förstaklassval. Den perfekta lösningen för paret eller familjen och praktiskt utrustad med modernt pentry. Studion erbjuder vidsträckt utsikt över den vackra kustlinjen.

 

Ett perfekt boendealternativ för dig som vill ha lite mer utrymme och lite mer lyx. Rummet har en stor balkong i västläge där du njuter av solnedgången. Rummet är luftkonditionerat.

HOTELL
DET LILLA MYSIGA

På övervåningen i Arenahuset ligger våra hotellrum med fin utsikt över hav eller golfbana. Utanför rummen finns en mysig loungeyta med TV. Ert egna vardagsrum när ni bor hos oss!

På nedervåningen serveras frukost och här finner ni café, restaurang, gym, bastu, badtunna med mera.

Vi har sex hotellrum som varierar i storlek och utformning. I de flesta av våra rum kan ni bo upp till fyra personer i fina våningssängar. 

Familjestudio_sängbord_hotell_Halmstad_Tylösand_Ringenäs.jpg

Vi är ett familjehotell och har en åldersgräns på 25 år, med undantag för barn och ungdomar som reser i målsmans sällskap. Se våra bokningsregler här.

bottom of page