top of page

Personliga tränare på Halmstad Golfarena Gym

Alla passar inte för alla - vilken av våra fantastiska tränare passar dig bäst? Någon med specialkunskap, eller söker du någon som är bra på att ge dig en spark där bak när motivationen tryter? Oavsett vilket är alla våra personliga tränare välutbildade och kompetenta så när ni sätter igång och jobbar tillsammans kan du vara säker på att resultatet blir bra. Läs mer om våra PT´s här nedanför och tveka inte att kontakta någon av dem. Du lär inte ångra dig! 

Oliver_sept20.jpg

Oliver Larsson

Personlig tränare

Fil. Mag Idrottsvetenskap

Oliver är en personlig tränare med en magisterexamen i idrottsvetenskap inriktning prestationsoptimering inom elitidrott. Här pratar vi alltså spetskompetens på riktigt! Bakgrunden som professionell golfspelare och ett brinnande intresse för den mänskliga kroppens funktion har format en skarp syn för detaljer i rörelsemönster. Är du golfare och vill slå längre, rakare och förlänga din karriär då har du hittat rätt tränare här. Att Oliver besitter stor kunskap kring hur du, oavsett ålder, utvecklar styrka, kondition, balans och rörlighet gör att träning med honom kommer att bli en succé även om du inte spelar golf (än)! 

 

Oliver är även koordinator och testledare på Halmstad Fystester, företaget som huserar i vårt Arenahus. Där kan du testa av dina viktigaste hälso- eller konditionsvärden och kan enkelt följa eller optimera din utveckling på ett riktigt bra sätt.

Telefon 0734 23 38 44

E-post oliver@golfarenan.se

Instagram @loliverlarsson

alexander_madarov.jpg

Alexander Madarov

Lic. Personlig tränare & Kostrådgivare

Gyminstruktör

Alexander är en FRISK-licensierad personlig tränare med fördjupade kunskaper inom kost och träningsplanering.  Han har en gedigen erfarenhet av att coacha och utveckla andra inom träning. En bakgrund som elitsimmare och många års erfarenhet som tränare har givit honom en passion för att hjälpa människor till sin fulla potential. Hans främsta fokus är att träningen ska vara individanpassad och utföras tekniskt korrekt. Alexander fördjupar gärna sin kunskap och just nu är det inom träningsplanering vid Högskolan i Dalarna. 

 

Personlig träning med Alexander är alltid skräddarsydd just för dig och är överföringsbar till din vardag eller idrott. Oavsett vart du befinner dig i din träningsresa finns Alexander här för att hjälpa dig på traven.

Telefon  076 3093210

E-post alexander@golfarenan.se

Instagram @alexandermadarov

josephine_janson.jpg

Josephine Janson

Personlig tränare

Osteopat D.O.

Diplomerad Massör

Josephine är smärtspecialist. Som osteopat och tränare har hon en bred kunskap om kroppen och hon ser människan som en helhet. Hon arbetar dagligen med personer som har besvär med smärta, värk eller stelhet. Så har du t ex ont i rygg, nacke, axlar eller knä, så hjälper Josephine dig med träning som minskar dina symtom, men också förebygger framtida besvär.

Med sina år som golfproffs, varav 2 år på Ladies European Tour, samt 7 års högskoleutbildning inom bland annat Osteopati har hon en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare. Josephine kan hjälpa dig med träning som gör att du slår längre, får bättre teknik, eller blir av med och förebygger skador.Vill du investera i dig själv, bygga en balanserad och hållbar kropp, hör av dig till Josephine.

Josephine arbetar också med manuell behandling som du kan kombinera med din träning. Behandlingarna sker på hennes klinik, OsteopatenVäst i centrala Halmstad. Du kan läsa mer på www.osteopatenvast.com

Telefon 0730 675210

E-post josephine@golfarenan.se

Instagram @josephinejanson

Anna Magnsusson.jpg

Anna Magnusson

Personlig tränare

Fellow of Applied Functional Science

 

Anna Magnusson har arbetat inom golfen hela sitt vuxna liv och hittade vi yogan in i träningsvärlden och vidare till specialisering för golfare. Anna brinner för att hjälpa människor oavsett om det handlar om bättre förutsättningar med sitt golfspel, smärta i kroppen eller inspiration i gymmet. Absolut bäst trivs Anna i gruppträningssalen när hon får träna, svettas och utmanas tillsammans med andra deltagare.

 

Annas nyfikenhet och vilja att förstå kroppen och människans förutsättningar har lett till mycket fördjupningar och utbildningar. Det som startade som yogainstruktör 2009 har sen utvecklats. Gray Institute, ProAthlete Sverige, Evidensbaserad Praktik, Procedos och mycket mer. Sen 2017 driver Anna sin verksamhet tillsammans med sin sambo Max Persson.

 

Utanför jobbet och träningen finns det givetvis en stor kärlek till golfspelet. 2022 hittade Anna speedgolf och gör 2023 en satsning för sin egen del mot den delen av spelet där SM är huvudmålet.

Telefon 070-3436782

E-post anna@mxpgolf.se

Instagram @somanna.me

bottom of page