PT:s på Halmstad Golfarena Gym

Alla passar inte för alla - vilken av våra fantastiska tränare passar dig bäst? Någon med specialkunskap, eller söker du någon som är bra på att ge dig en spark där bak när motivationen tryter? Oavsett vilket är alla våra personliga tränare välutbildade och kompetenta så när ni sätter igång och jobbar tillsammans kan du vara säker på att resultatet blir bra. Läs mer om våra PT´s här nedanför och tveka inte att kontakta någon av dem. Du lär inte ångra dig! 

Oliver_sept20.jpg

Oliver Larsson

Personlig tränare

Fil. kand Biomedicin

Oliver är en personlig tränare med en kandidatexamen samt pågående magisterexamen i biomedicin respektive idrottsvetenskap. Här pratar vi alltså spetskompetens på riktigt! Bakgrunden som professionell golfspelare och ett brinnande intresse för den mänskliga kroppens funktion har format en skarp syn för detaljer i rörelsemönster. Är du golfare och vill slå längre, rakare och förlänga din karriär då har du hittat rätt tränare här. Att Oliver sedan besitter stor kunskap kring hur du, oavsett ålder, utvecklar styrka, kondition, balans och rörlighet gör att träning med honom kommer att bli en succe´ även om du inte spelar golf (än)! 

Telefon 0734 23 38 44

E-post oliver@golfarenan.se

Instagram @loliverlarsson

josephine_janson.jpg

Josephine Janson

Personlig tränare

Osteopat D.O.

Diplomerad Massör

Josephine är smärtspecialist. Som osteopat och tränare har hon en bred kunskap om kroppen och hon ser människan som en helhet. Hon arbetar dagligen med personer som har besvär med smärta, värk eller stelhet. Så har du t ex ont i rygg, nacke, axlar eller knä, så hjälper Josephine dig med träning som minskar dina symtom, men också förebygger framtida besvär.

Med sina år som golfproffs, varav 2 år på Ladies European Tour, samt 7 års högskoleutbildning inom bland annat Osteopati har hon en unik kunskap kring träning riktad mot golfspelare. Josephine kan hjälpa dig med träning som gör att du slår längre, får bättre teknik, eller blir av med och förebygger skador.Vill du investera i dig själv, bygga en balanserad och hållbar kropp, hör av dig till Josephine.

Josephine arbetar också med manuell behandling som du kan kombinera med din träning. Behandlingarna sker på hennes klinik, OsteopatenVäst i centrala Halmstad. Du kan läsa mer på www.osteopatenvast.com

Telefon 0730 675210

E-post josephine@golfarenan.se

Instagram @josephinejanson

alexander_madarov.jpg

Alexander Madarov

Lic. Personlig tränare & Kostrådgivare

Gyminstruktör

Alexander är en FRISK-licensierad personlig tränare med fördjupade kunskaper inom kost och träningsplanering.  Han har en gedigen erfarenhet av att coacha och utveckla andra inom träning. En bakgrund som elitsimmare och många års erfarenhet som tränare har givit honom en passion för att hjälpa människor till sin fulla potential. Hans främsta fokus är att träningen ska vara individanpassad och utföras tekniskt korrekt. Alexander fördjupar gärna sin kunskap och just nu är det inom träningsplanering vid Högskolan i Dalarna. 

 

Personlig träning med Alexander är alltid skräddarsydd just för dig och är överföringsbar till din vardag eller idrott. Oavsett vart du befinner dig i din träningsresa finns Alexander här för att hjälpa dig på traven.

Telefon  076 3093210

E-post alexander@golfarenan.se

Instagram @alexandermadarov

Bodil_sept20.jpg

Bodil Olsson

Personlig tränare & Kostrådgivare

Cert. Kost & Träningskonsult

Bodil personifierar ett brinnande intresse för träning och hälsa på många sätt. Blanda relevanta utbildningar och lång erfarenhet med en genuin glädje i att sprida kunskap om hur enkla livsstilsförändringar kan påverka hälsan och livskvalitén så har du henne i ett nötskal. Med en filosofi om att kost, träning och välmående skall vara enkelt och lättillgängligt för att hålla i längden driver Bodil sina adepter i rätt riktning. Det är ingen slump att det är ofta är fullbokat på Bodils behagliga yoga- eller energiska spinningpass. En sällsynt förmåga att hitta rätt balans i vardagen är nämligen hennes absoluta styrka!

Telefon 0707179602

E-post bodil@golfarenan.se

Instagram @bodols70