PT:s på Halmstad Golfarena Gym

Alla passar inte för alla - vilken av våra fantastiska tränare passar dig bäst? Någon med specialkunskap, eller söker du någon som är bra på att ge dig en spark där bak när motivationen tryter? Oavsett vilket är alla våra personliga tränare välutbildade och kompetenta så när ni sätter igång och jobbar tillsammans kan du vara säker på att resultatet blir bra. Läs mer om våra PT´s här nedanför och tveka inte att kontakta någon av dem. Du lär inte ångra dig! 

Oliver Larsson

Personlig tränare

Fil. kand Biomedicin

Oliver är en personlig tränare med en kandidatexamen samt pågående magisterexamen i biomedicin respektive idrottsvetenskap. Här pratar vi alltså spetskompetens på riktigt! Bakgrunden som professionell golfspelare och ett brinnande intresse för den mänskliga kroppens funktion har format en skarp syn för detaljer i rörelsemönster. Är du golfare och vill slå längre, rakare och förlänga din karriär då har du hittat rätt tränare här. Att Oliver sedan besitter stor kunskap kring hur du, oavsett ålder, utvecklar styrka, kondition, balans och rörlighet gör att träning med honom kommer att bli en succe´ även om du inte spelar golf (än)! 

Telefon 0734 23 38 44

E-post oliver@golfarenan.se

Instagram @loliverlarsson

Markus_sept20.jpg

Markus Enocksson

Personlig tränare & Idrottspsykologisk rådgivare

Fil.kand Idrottsvetenskap & Psykologi

Markus har en bakgrund som elitgolfspelare och dubbla examen från Halmstad högskola i Idrottsvetenskap och Psykologi. För dig som vill komma igång med träning och motion erbjuder Markus hjälp med hållbar, enkel och funktionell träning. Har du ett tydligare idrottsfokus hjälper Markus dig med karriärstöttning och prestationsoptimering för att få en hållbar idrottskarriär med utgångspunkten att idrottskarriären är en del av en livslång karriär. Hållbarhet och välmående är två av ledorden.

Telefon 0736 57 39 94

E-post markus@golfarenan.se

Instagram @markusenocksson

Bodil_sept20.jpg

Bodil Olsson

Personlig tränare & Kostrådgivare

Cert. Kost & Träningskonsult

Bodil personifierar ett brinnande intresse för träning och hälsa på många sätt. Blanda relevanta utbildningar och lång erfarenhet med en genuin glädje i att sprida kunskap om hur enkla livsstilsförändringar kan påverka hälsan och livskvalitén så har du henne i ett nötskal. Med en filosofi om att kost, träning och välmående skall vara enkelt och lättillgängligt för att hålla i längden driver Bodil sina adepter i rätt riktning. Det är ingen slump att det är ofta är fullbokat på Bodils behagliga yoga- eller energiska spinningpass. En sällsynt förmåga att hitta rätt balans i vardagen är nämligen hennes absoluta styrka!

Telefon 0707179602

E-post bodil@golfarenan.se

Instagram @bodols70