top of page
Golfhus_7 kopiera.jpg

FÖRMÅNLIGT PRIS PÅ GOLF NÄR DU BOR HOS OSS

Gör som landslag och golfklubbar och åk på träningsresa till Golfarenan. Eller ha Golfarenan som bas för er golfresa till Halmstad. Kombinera träning och spel hos oss med spel på intilliggande 18-hålsbanor. När du bor hos oss får du förmånligt pris på allt golfspel på Golfarenan. Vi har dessutom flera förmånliga golfpaket.

DAGSKORT TILL FÖRMÅNLIGT PRIS

 

För att få ta del av all golf hos oss behöver ni dagskort. När ni bor hos oss får ni dagskort för endast 600 kr och allt detta ingår:

Spel på Arenabanan (9-hålsbana)

Spel på Himalayas (äventyrsgolf)

Tillgång till alla öppna träningsytor utomhus

Tillgång till vår Toptracer Range under tak och infravärme

100 rangebollar (!)

Tillgång till träning i Golfhallen (inomhus chip och putt)

Fri tillgång till vårt fullutrustade gym

Ni får delta på gruppträningspass i mån av plats

Tillgång till bastu och badtunna

Boende

Välj hur ni vill bo och ange önskemål i er bokningsförfrågan.

BO I HOTELLRUM ELLER GOLFHUS

Golfarenans moderna golfhus stod klara säsongen 2023 och ligger mysigt runt en damm vänta mot söder eller väster. Arenahuset med gym, café, restaurang, konferensrum, hotellrum med mera ligger nära. All golf finns runt knuten!

Läs mer om golfhusen

Golfarenan230716_golfhus-00269_Foto_Joakim Leihed (33).jpg

MAT & DRYCK

I mysiga restaurang Görans Bistro har ni både golf- och havsutsikt! Här serverar vi vällagad mat. Öppettiderna varierar över året.

Dagar som Görans Bistro är stängd erbjuder vi fika, mat och dryck i vårt café. Vi har också roomservice med delikatess. Fin och generös räksmörgås med ett glas vitt vin är ett populärt val. Perfekt en fin kväll på er egna altan till golfhuset eller i vår mysiga lounge på hotellet.

bottom of page