Golfkurser på Golfarenan

Halmstad Golfarena har generösa möjligheter för att som vill träna golf, både med och utan tränare. I medlemskapet ingår fri golfträning i grupp, men många värdesätter de privata lektionerna där all fokus ligger på dina sving och dina förbättringsområden. Kika nedan för priser gällande privat och duolektioner eller läs om personen bakom lektionerna - Coach Hasan. 

Golfkurser

Bli bättre på Golf 

Vårt komprimerade pass bygger på samma koncept som den populära 10-veckors kursen.

Eftersom vi inte är byggda på samma sätt rent kroppsligt kan vi inte heller svinga klubban på samma sätt. Vi går igenom din sving och teknik så du kan utvecklas som golfare på bästa sätt utifrån dina individuella förutsättningar.


Kursstart: 25/6 kl 16-17

Kursdag: Måndag, Onsdag, Torsdag

Wedgespel runt green - i hål på färre slag

Missade greener är en naturlig del av de flesta golfares vardag. Frågan är hur du förvaltar det green nära läget på bästa sätt. Olika sorters slag kräver olika användning av wedgen. Här inriktar vi oss på det green nära spelet med wedgen som är nyckeln till fler räddade par eller 2-poängare.

Kursstart: 2/7 kl 18-19

Kursdagar: Måndagar & Onsdagar

Bunker – Bli säkrare från sanden

Kung av sand vill väl alla vara eller hur? Gör sanden till din vän och lär dig hur bunkern kan bli ett bättre alternativ än många andra lägen runt green. På kursen lär vi oss att använda wedgen på det sätt som bäst tar bollen från bunkern till green.

Kursstart: 25/6 kl 18-19

Kursdagar: Måndagar & Onsdag

Inspel - kom närmre flaggan med rätt slag

Wedgen är en viktig nyckel till en bättre score. Genom att lära dig slå rätt typ av slag vid rätt tillfälle får du förutsättningar till att komma närmare hål vid varje inspel. Ska du slå ett högt lobbslag, eller en chip med rull? Ja, det får du lära dig att bedöma och behärska vid denna kurs.

Kursstart: 16/7 kl 18-19

Kursdagar: Måndagar & Onsdagar

Grönt Kort/ Om- och Nystart

Detta är kursen för dig som vill börja spela golf eller dig som börjat för något/några år sedan men inte riktigt kommit igång. Kursen går över en helg och målet är att du efter helgen ska du ha klarat av den praktiska delen i grönt-kort-utbildningen. Den teoretiska delen består av självstudier via nätet och kursboken. Vi kommer att gå igenom grunderna i golf så att du kan känna dig trygg när du ska ut på banan för att spela.

Allt detta ingår i erat medlemskap utom kursboken. 

Kursstart: 2/7 kl 11-13

Kursdagar: Måndag-Torsdag

Kurslängd: 4 halvdagar 

Antal tim: 2h/tillfälle 8h totalt

Två generationer

Välkomna till Hasans ”Två generationer” - golfträningen för både vuxna och barn - tillsammans! Kursen går veckovis över fyra vardagar.

Träningen riktar sig till alla kategorier av golfare. Här är umgänget lika viktigt som fikat:) Ett barn per vuxen gäller.

Kursstart: 25/6 kl 11-13

Kursdagar: Måndag-Torsdag

Kurslängd: 4 halvdagar 

Antal tim: 2h/tillfälle 8h totalt

Golflektioner

Golflektion 50 min


Medlemspris

1 Lektion: 350:-

5-kort:  1625:- (325:- á lektion)

10-kort: 3 000:- (300:- á lektion)


Pris för icke-medlem

1 Lektion: 750:-

5-kort:  3250:- (650:- á lektion)

10-kort: 6 000:- (600:- á lektion)


Golflektion 80 min- DUBBEL - För 2 personer som delar en lektion

(Pris per person)


Medlemspris

1 Lektion: 350:-

5-kort:  1 625:- (325:- á lektion)

10-kort: 3 000:- (300:- á lektion)


Pris för icke-medlem

1 Lektion: 1500:-

5-kort:  3250:- (650:- á lektion)

10-kort: 6 000:- (600:- á lektion)

Vår Pro och Golftränare Hasan

Med smittande passion för golf. Pedagogisk och instruktiv. Entusiasmerande och hjälpsam. 5 stjärnor av 5 möjliga…

Så låter omdömena om vår  golftränare. Låt oss presentera  Hasan - Golfarenans  swing- och golfdoktor.


Hasan har bred erfarenhet och arbetar dagarna i ända med att lotsa de golfträningsgrupper, privatkunder och gymmare genom sina träningsprogram. Det är full rulle i på range, bana och green från morgon till kväll.  Hasan håller i allt från nybörjargrupper, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan. Han är dessutom huvudansvarig för Golfarenans  koncept med fri golfträning dess golfmedlemmar.


– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar

att utveckla sig inom golf. säger Hasan. Hasan tar sig an utmaningen att få arbeta med golf på ett nytt, holistiskt sätt á la Golfarenan.


Förutom att Hasan är golfkunnig så är han även utbildad instruktör inom funktionell träning och kan hjälpa alla golfare med den viktiga fysträningen. Så som medlem får man räkna med att det kan bli golflektioner utan klubba och boll. Ett exempel på den mer fysinriktade träningen är Hasans "pinnagympa", som blivit mycket populär bland medlemmarna.


De positiva omdömena om Hasan är dessutom många .

– Det är fantastiskt kul att medlemmarna uppskattar satsningen och att de är nöjda med mig som tränare, avslutar en leende Hasan.