Golfkurser på Golfarenan

Halmstad Golfarena har generösa möjligheter för att som vill träna golf, både med och utan tränare. I medlemskapet ingår fri golfträning i grupp, men många värdesätter de privata lektionerna där all fokus ligger på dina sving och dina förbättringsområden. Kika nedan för priser gällande privat och duolektioner eller läs om personen bakom lektionerna - Coach Hasan. 

Vill du boka in dig på någon av golfkurserna så gör du det via knappen nedan.

Golflektioner

Golflektion 50 min


Medlemspris

1 Lektion: 350:-

5-kort:  1625:- (325:- á lektion)

10-kort: 3 000:- (300:- á lektion)


Pris för icke-medlem

1 Lektion: 750:-

5-kort:  3250:- (650:- á lektion)

10-kort: 6 000:- (600:- á lektion)


Golflektion 80 min- DUBBEL - För 2 personer som delar en lektion

(Pris per person)


Medlemspris

1 Lektion: 350:-

5-kort:  1 625:- (325:- á lektion)

10-kort: 3 000:- (300:- á lektion)


Pris för icke-medlem

1 Lektion: 1500:-

5-kort:  3250:- (650:- á lektion)

10-kort: 6 000:- (600:- á lektion)

Vår Pro och Golftränare Hasan

Med smittande passion för golf. Pedagogisk och instruktiv. Entusiasmerande och hjälpsam. 5 stjärnor av 5 möjliga…

Så låter omdömena om vår  golftränare. Låt oss presentera  Hasan - Golfarenans  swing- och golfdoktor.


Hasan har bred erfarenhet och arbetar dagarna i ända med att lotsa de golfträningsgrupper, privatkunder och gymmare genom sina träningsprogram. Det är full rulle i på range, bana och green från morgon till kväll.  Hasan håller i allt från nybörjargrupper, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan. Han är dessutom huvudansvarig för Golfarenans  koncept med fri golfträning dess golfmedlemmar.


– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar

att utveckla sig inom golf. säger Hasan. Hasan tar sig an utmaningen att få arbeta med golf på ett nytt, holistiskt sätt á la Golfarenan.


Förutom att Hasan är golfkunnig så är han även utbildad instruktör inom funktionell träning och kan hjälpa alla golfare med den viktiga fysträningen. Så som medlem får man räkna med att det kan bli golflektioner utan klubba och boll. Ett exempel på den mer fysinriktade träningen är Hasans "pinnagympa", som blivit mycket populär bland medlemmarna.


De positiva omdömena om Hasan är dessutom många .

– Det är fantastiskt kul att medlemmarna uppskattar satsningen och att de är nöjda med mig som tränare, avslutar en leende Hasan.