top of page

Summerevents @ Golfarenan

Uppdaterat: 19 juli 2023

Efter midsommar kör vi igång sommarens events! Alla är välkomna! Tisdagar betyder Range Night @ Golfarenan with Burgers and Beer. Torsdagar betyder Grillkväll @ Golfarenan. Däremellan blir det allmänt skönt sommarhäng på vår unika plats på jorden. Ta med vännerna skapa sommarminnen tillsammans!

Mat och dryck på altanen på Görans Bistro

Foto: Joakim Leihed


Range Night @ Golfarenan with Burgers and Beer

27 juni - 1 aug: Varje tisdag i sommar från kl. 17.00

Skön stämning på vår range där vi har Toptracer Range på 20 utslagsplatser. Här blir det roliga tävlingar och peppande musik. Upplev golf med vännerna på ett helt nytt sätt! Vi finns på plats för att hjälpa till och vägleda. Golfklubbor finns att låna för dig som inte har egna. Ingen föranmälan. Bara att komma när det passar. Enkelt och roligt!


Vad kostar det? Som golfmedlem på Golfarenan är det gratis. Som gäst betalar du för bollarna som du enkelt köper i våra bollautomater.


I Görans Bistro blir det goa burgare och goda lokala ölsorter från Timjans Brygghus här i Halmstad. Avslappnat och nice! Se meny här.


Det går bra att boka bord om du vill vara säker på att få ett bord. Restaurangen är öppen kl. 17.30-22.00. Ring receptionen för att boka: 035-241 19 20.


Grillkväll @ Golfarenan med gratis Himalayas

29 juni - 10 aug: Varje torsdag i sommar kl. 17.30 - 22.00

Grillbricka to share och massor av goda tillbehör på buffé. Som alltid trevlig stämning och underbar havsutsikt! När du bokar bord i förväg får ni också spela gratis på Himalayas. Börja kvällen med vår äventyrsgolf (tar ca 45 min) och avsluta med mat och dryck. Perfekt kombo! Se meny här.


Pris 345 kr/person

Pris för barn upp till 12 år: 155 kr

Ring receptionen för att boka: 035-241 19 20.

Sommartider i Görans Bistro

27 juni - 13 aug har vi sommaröppet!

Torsdag - Söndag: lunchöppet kl. 12.00-14.30

Måndag - Lördag: kvällsöppet kl. 17.30-22.00


När vi inte har eventkvällar gäller vår kvällsmeny. Bra att veta är att denna meny endast finns när vi inte har events. Läs mer och se meny för Görans Bistro här.


För företagets kick-off efter sommaren

Tips! Boka ert egna Range Event @ Golfarenan with Burgers & Beer

Kontakta oss för bokning: boka@golfarenan.se


1 040 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page