top of page

Äntligen! Görans Bistro har öppnat

Uppdaterat: 26 juni 2023

I vinter har vi renoverat vår restaurang och nu är du välkommen till nyöppnade Görans Bistro på Halmstad Golfarena i Ringenäs!

Foto: Joakim Leihed


Görans Bistro är en mysig och familjär restaurang. Här kan du njuta av härlig atmosfär till golf- och havsutsikt. När vädret tillåter öppnar vi upp alla fönster och låter altankänslan flytta in. I köket leder köksmästare Åke Pettersson matlagningen. Kom och smaka! Vi lovar hemmagott som passar hela familjen.
Eventkvällar med annan meny!

Tisdagar 27 juni - 1 aug: Range Nights @ Golfarenan with Burgers and Beer

Torsdagar 29 juni - 3 aug: Grillkväll @ Golfarenan

Boka bord

Drop-in går fint, men vi rekommenderar att du bokar bord för att vara säker på din plats!

Ring oss: 035-241 19 20 eller maila reception@golfarenan.se

Foto: Joakim Leihed


Öppettider fram till 13 aug

Lunchöppet

Torsdag - Söndag 12-14.30

Kvällsöppet

Måndag-Lördag 17.30-22.00

(köket stänger 21)


Bra att veta!

Vårt café har öppet alla dagar under receptionens öppettider. Här finns fika och cafémat.

Foto: Joakim Leihed


Vem är Göran?

Görans Bistro är en hyllning till Halmstad Golfarenas möjliggörare och huvudägare Göran Christiansson. Året var 2009 när Martin Siljegård tillsammans med svärfar Göran började arbeta för etableringen av Halmstad Golfarena. Här är vi idag! I mångt och mycket tack vare Göran som stöttat, pushat och alltid trott på idén att golfvärlden behöver en inspirerande och rolig plats för träning av hög kvalitet. Inget är omöjligt i Görans värld. Det är just denna inställning som får idéer att bli verklighet! Med hög målfokusering, enormt driv och stort engagemang har tankar och skisser på ett papper kunnat bli golfbana, dammar, kullar, golfhall, gym, hotell, golfhus, solcellspark, lekplats och mycket mer!


I restaurangen hänger tavlan "A tribute to the caretaker" av Lars Nordin. Du kan inte missa den! I denna tavla ryms flera detaljer som ligger Göran nära om hjärtat. Familjen, barnbarnen, livet på havet och goda viner. Vid invigningen av Görans Bistro överlämnades tavlan av Halmstad Golfarenas delägare och styrelse till Göran som tack för alla hans insatser och stora omhändertagande av denna unika plats på jorden.

Så tacka Göran med en skål för dina stunder här på Halmstad Golfarena!

Företagsevent och konferens

När ni bokar in företagsevent eller konferens hos oss äter ni gott i Görans Bistro. Kontakta oss! boka@golfarenan.se


6 227 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page