top of page

Äntligen! Görans Bistro har öppnat

Uppdaterat: 28 maj

I vinter har vi renoverat vår restaurang och nu är du välkommen till nyöppnade Görans Bistro på Halmstad Golfarena i Ringenäs!


Görans Bistro är en mysig och familjär restaurang. Här kan du njuta av härlig atmosfär till golf- och havsutsikt. När vädret tillåter öppnar vi upp alla fönster och låter altankänslan flytta in. I köket leder köksmästare Åke Pettersson matlagningen. Kom och smaka! Vi lovar hemmagott som passar hela familjen. Se vårens meny här.


Boka bord

Drop-in går fint, men vi rekommenderar att du bokar bord för att vara säker på din plats!

Ring oss: 035-241 19 20 eller maila reception@golfarenan.se

Foto: Joakim Leihed


Öppettider

Etter midsommar kommer vi ha öppet alla dagar för lunch och middag. Fram till dess:

Fredagar 16-20

Lördagar 12-15 och 16-20

Söndagar 12-15

(sista beställning ca 20 min före stängning)


Vi har dessutom extraöppet:

Nationaldagen 6 juni 12-15

Onsdag 14 juni 16-20


Hitta hit!

Foto: Joakim Leihed


Vem är Göran?

Görans Bistro är en hyllning till Halmstad Golfarenas möjliggörare och huvudägare Göran Christiansson. Året var 2009 när Martin Siljegård tillsammans med svärfar Göran började arbeta för etableringen av Halmstad Golfarena. Här är vi idag! I mångt och mycket tack vare Göran som stöttat, pushat och alltid trott på idén att golfvärlden behöver en inspirerande och rolig plats för träning av hög kvalitet. Inget är omöjligt i Görans värld. Det är just denna inställning som får idéer att bli verklighet! Med hög målfokusering, enormt driv och stort engagemang har tankar och skisser på ett papper kunnat bli golfbana, dammar, kullar, golfhall, gym, hotell, golfhus, solcellspark, lekplats och mycket mer!


I restaurangen hänger tavlan "A tribute to the caretaker" av Lars Nordin. Du kan inte missa den! I denna tavla ryms flera detaljer som ligger Göran nära om hjärtat. Familjen, barnbarnen, livet på havet och goda viner. Vid invigningen av Görans Bistro överlämnades tavlan av Halmstad Golfarenas delägare och styrelse till Göran som tack för alla hans insatser och stora omhändertagande av denna unika plats på jorden.

Så tacka Göran med en skål för dina stunder här på Halmstad Golfarena!

Företagsevent och konferens

När ni bokar in företagsevent eller konferens hos oss äter ni gott i Görans Bistro. Kontakta oss! boka@golfarenan.se


2 050 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page