top of page

Glad påsk i Görans Bistro

Uppdaterat: 11 mars

Nu öppnar vi återigen för kvällsöppet i Görans Bistro! Vi har premiär för kvällens fantastiska nya vårmeny på Skärtorsdagen och Långfredagen. Vi serverar dessutom extra god påsklunch på Påskafton och Påskdagen. Det blir vår omtyckta schnitzel tillsammans med förrätt och efterrätt med påsktema. Välkommen i påsk! Vi rekommenderar alltid att boka bord.

“Om det funnits SM i husmanskost hade ni vunnit!”, utbrast en av våra trogna gäster en dag.

Premiärkvällar för vårens kvällsmeny

Skärtorsdag och Långfredag

Öppettider kl. 17.30 - 21.00

Nu äntligen slår vi upp dörrarna igen på kvällarna! Vi startar på Skärtorsdag och Långfredag och vi hoppas ni är många som vill komma och smaka nya goda rätter som vår kock Åke Pettersson har komponerat. Nya kvällsmenyn passar både dig som bara vill äta något lite enklare och dig som vill äta festligt och kanske fira någon kär person.Från och med 5 april kommer vi ha kvällsöppet fredagar och lördagar i Görans Bistro. När det blir sommar öppnar vi upp ännu mer!

Vår schnitzel har blivit mycket omtyckt. Under påskhelgen låter vi vår schnitzel få vara huvudrätt både Påskafton och Påskdagen. Vi hoppas på härligt påskväder och slår då självklart upp dörrarna till altanen.


Påsklunch! Bjud med vänner och familj på god schnitzel

Påskafton och Påskdagen

Öppettider kl. 11.30 - 14.00

Vi låter vår omtyckta schnitzel finnas på lunchmenyn både under lördagen och söndagen! (Pris: 175 kr) För att festa till det lite extra kan du denna helg välja till:


Förrätt: Gravlax & matjessilltoast, 125 kr

Efterrätt: Påskkaka med aprikos, mandel & vispad crème fraiche, 85 kr


(Fler huvudrätter finns på vår lunchmeny. Se här!)Lunchöppet även på Annandag påsk!

Öppettider kl. 11.30 - 14.00

Normalt har vi stängt Görans Bistro på måndagar. Men under påskhelgen har vi öppet även på Annandag påsk. Vår lunchmeny hittar du här!Öppettider från och med påsk och fram till sommaren

Lunchöppet

Tisdag till söndag kl. 11.30 - 14.00

Kvällsöppet

Fredag och lördag kl. 17.30 - 21.00


Vill du veta mer?

Eller ring till receptionen: 035 - 241 19 20

935 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page