top of page

Inspireras av Scandtap!

Vår medlem Ola Andrée är VD och grundare av Halmstadföretaget Scandtap. De är just nu i en expansionsfas där ett stort antal säljare runt om i Europa ska lära sig mer om produktutbudet. De olika säljteamen kommer i omgångar till Halmstad och Ola såg fördelarna med Halmstad Golfarena när han ville kombinera utbildningsmöten med teambyggande upplevelser och skönt boende för deltagarna. Inspireras av deras upplägg!

Halmstad Golfarena tycker jag är en femstjärnig mötesplats med glimten i ögat! Vi var måna om ta våra säljteam till en exklusiv plats eftersom vårt eget produktsortiment står för premiumnivå, säger Ola.

VD och grundare Ola Andrée i sitt showroom på Scandtaps kontor i Flygstaden, Halmstad. Scandtap Bathroom Concepts tillverkar unika blandare i Rostfritt Stål med skandinavisk design för ditt kök och badrum. Nyfiken på deras produkter? Inspireras på Scandtaps hemsida.


Dag 1

Under dagen: Utbildning på Scandtaps huvudkontor i Flygstaden.

Kl. 17.00: Incheck i golfhusen på Halmstad Golfarena. Scandtap valde att bo två personer per golfhus så att varje person fick eget sovrum.

Kl. 17.30-19.00: Teambyggande fysisk aktivitet. Start och slut i gymmet på Halmstad Golfarena och däremellan kämpiga och roliga teamövningar på stranden 7 minuters promenad nedanför oss. Det blev mycket skratt och sand mellan tårna!

Kl. 19.00: Dusch, bastu och öl som skönt avslut.

Kl. 20.00: Middag i Görans Bistro.


Första dagens aktivitet var på stranden och i gymmet. Kämpiga och roliga teamövningar som bjöd på mycket skratt!


Dag 2

Under dagen: Utbildning på Scandtaps huvudkontor i Flygstaden.

Kl. 17.30-19.00: Teambyggande golfaktivitet som passade personer som aldrig hållit i en golfklubba. Kl. 19.00: Dusch, bastu och öl som skönt avslut.

Kl. 20.00: Avslutningsmiddag i Görans Bistro.

5-kamp är en populär golfaktivitet för företag. Då skapar vi grenar anpassade efter gruppens förkunskaper. Vi bygger in spännande tävlingsmoment och aktiviteten blir både lättsam och teambyggande, säger Oliver Larsson som är ansvarig för gym och golf på Halmstad Golfarena.

Vill du också boka konferens eller företagsevent?

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med din nästa konferens, kick-off, teambyggande event, golfevent med mera!

Många av våra företagskunder som har konferens eller företagsdagar hos oss lyfter fram fördelarna med att vara på en liten anläggning där allt finns samlat på en och samma plats. Här får de vara för sig själva. Här hålls gruppen samlad och ingen försvinner iväg på eget upptåg. Det är lätt hänt på en stor konferensanläggning eller en anläggning mitt i stan, säger Sofie Dahlblom som är säljare och kundansvarig på Halmstad Golfarena.

Välkomna hem till oss på Halmstad Golfarena!

251 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page