top of page

Höst på Halmstad Golfarena

Är det på hösten golfytorna är som finast? Kanske. Utomordentligt fina är de i alla fall! Förutom att kliva ut på den fina golfbanan kan hösten vara en bra tidpunkt att kliva in i gymmet och börja stärka fysiken inför nästa års golfsäsong.


Att träna fys för att bli en bättre golfare är viktigt. Du behöver vara stark, rörlig och ha god kondition för att orka och inte minst hålla dig skadefri. Se till att bygga kroppen för att hålla för golfspel hela livet ut. På Halmstad Golfarena har vi flera hundra kombo-medlemmar. Det vill säga medlemmar som tränar både i gymmet och på golfytorna. Smart och tidseffektivt! Du kan läsa mer om medlemskapet här.

"Det är nästan overkligt bra här!", sa en medlem till mig häromdagen. Bättre omdöme är svårt att få och väldigt roligt att höra.

Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena

Gruppträningspassen håller vi alltid utomhus när vädret tillåter. Vilket ju nästan är alltid!


Få träningsprogram och coachning

Det kan vara svårt att veta vilka övningar du ska göra på gymmet för att bli en bättre golfare. Då är det bra att veta att två av våra PT i gymmet är tidigare elitgolfare; Oliver Larsson och Josephine Jansson. De kan vägleda dig i vad du ska träna upp för att nå dina mål.


Lycka till med träningen i höst!

Film om hösten på Halmstad Golfarena av Joakim Leihed i samarbete med Destination Halmstad / Golfhuvudstaden.


246 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page