Sök
  • Martin Siljegård

Förändringens tider på Golfarenan

Ungefär som vanligt alltså. Vilket ni som varit med några år är väl bekanta med. Oftast har det då handlat om tillbyggnationer och andra utvecklingsprojekt av fysisk karaktär. Den här gången tänker jag dock berätta om en större organisatorisk förändring.


Allt sedan starten på Halmstad Golfarena har jag, Martin Siljegård, styrt verksamheten tillsammans med våra uppskattade medarbetare. De senaste åren både som VD och banchef. Med den fantastiska utveckling vi har sett de senaste åren – pandemi till trots – så har situationen växt till en övermäktig uppgift för mig att hantera.


Med anledning av detta kommer Halmstad Golfarena att få en ny VD. Halmstad Golfarena AB är till stora delar ett familjeägt företag och nu kommer även min fru att kliva in i verksamheten. Vår nya VD heter från och med årsskiftet 21/22 Lina Siljegård.Lina kommer närmast från rollen som tillväxtdirektör i Halmstads Kommun. Hon har varit verksam i kommunens tjänst de senaste nio åren och bland annat varit VD för Destination Halmstad, chef för Halmstads Teater och projektledare för Golfhuvudstaden. Innan de olika positionerna inom Halmstads Kommun jobbade Lina med inköpsutveckling på IKEA i Helsingborg. Lina är utbildad civilingenjör på Chalmers i Göteborg och har precis som jag en bakgrund som elitidrottare.


Det är med andra ord en mycket erfaren VD som tar över rodret på Halmstad Golfarena och när Lina är på plats vill hon gärna presentera sig vidare för er och lyssna till hur det är att besöka oss. Jag kommer såklart att fortsätta arbeta med utvecklingen av Golfarenan, men i rollen som anläggningschef.


Tillsammans med vår kompetenta personal ser jag och Lina fram mot att lyfta Halmstad Golfarena ytterligare och stärka den positiva upplevelsen som våra medlemmar och gäster kan förvänta sig.


Tack för er uppmärksamhet!


/Martin Siljegård, VD en stund till

434 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdaterad Covid-information

2021-12-29 Baserat på de senaste förtydligandena från Folkhälsomyndigheten (FHM) anpassar vi verksamheten enligt följande: Gymmet Varje besökare ska ha minst 10kvm yta att kunna röra sig på. Det inneb

Gym, golf och restriktioner

I dagläget omfattas inte Golfarenans gym- och golfverksamhet av kraven på vaccinationsbevis. Vi förhåller oss självklart till de rekommendationer som ges för vår typ av verksamhet. Om ytterligare rest