top of page

Partävlingen Golfarenan Trophy

Årets partävlingar är tillbaka! Få en social och trevlig upplevelse tillsammans med oss på Halmstad Golfarena. Tillsammans med en vän anmäler du dig till en eller flera av våra tävlingar. Nytt för i år är att varje tävling har en särskild prisbordssponsor. Det blir fantastiska priser! Du anmäler dig i Min Golf.


Dessutom - en person som deltagit i minst 3 tävlingar har chans att kamma hem ett golfmedlemskap som lottas ut på vår sista partävling den 5 okt! Du behöver vara med i sista tävlingen för att ha chansen. Missa inte!När?

Tävlingarna är alltid första lördagen i månaden.


Lördag 4 maj: Golfarenan Trophy by Cobra Golf 

Spelform: Bästboll

Vem vill inte börja säsongen med nya klubbor i bagen!? Våra vänner från Cobra sponsrar denna tävling med mycket fina priser!


Lördag 1 juni: Golfarenan Trophy by Electrolux Home 

Spelform: 2-manna scramble

Electrolux home förverkligar dina köksdrömmar och ser till att det blir ett RENT nöje att städa och laga mat hemma. Ta chansen att vinna fina priser till hemmet eller kanske till din käraste?

Lördag 3 aug: Golfarenan Trophy by ILVA

Spelform: Bästboll

ILVA är möbel- och inredningsbutiken på Stenalyckan som säljer danska designmöbler. På Halmstad Golfarena finns gott om möbler och inredning från ILVA. Våra nya golfhus är inredda med ILVA-möbler, likt även mycket i Görans Bistro.

Lördag 7 sep: Golfarenan Trophy by Kents

Spelform: 2-manna scramble

Kents är Hallands största profilföretag med lång erfarenhet och stor expertis när det kommer till att profilera företag och varumärken. Produkterna i sortimentet är många och av hög kvalitet. Prisbordet ger en känsla för deras trevliga utbud.

Lördag 5 okt: Golfarenan Trophy by Görans Bistro

Spelform: Bästboll

Årets sista tävling blir årets festligaste tävling!? Vi firar en lyckad säsong med final sponsrad av Görans Bistro. God mat och dryck finns alltså på prisbordet.


Praktisk information

Spelformen är bästboll eller 2-manna scramble och vi spelar 9 hål på Arenabanan med start från kl. 9.00. Vi håller prisutdelning ca 30 minuter efter att sista boll kommit in.


Tävlingsavgift: 125 kr per person  

För icke-medlemmar tillkommer greenfee.

Max antal deltagare: 48

Första start: kl. 09.00

Anmälan i Min Golf.Ät gott i Görans Bistro

Vår restaurang Görans Bistro har som vanligt öppet från kl. 11.30. Är en god lunch efter golfrundan. Vill du boka bord gör du det via receptionen: 035 - 241 1920.354 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page