Att vara golfmedlem på Halmstad Golfarena

Hos oss ser medlemskapet inte riktigt ut som på andra golfklubbar. Eller jo, det gör det också, fast på Golfarenan får du så mycket mer. I vår prislista för golfmedlemskap hittar du alla olika medlemsvarianter och vad de kostar. Här berättar vi mer om vad som ingår.

Som golfmedlem betalar du för tillgång till hela anläggningen men inte för medlemskapet i vår golfklubb som är ansluten till Svenska Golfförbundet. Det är en separat avgift. Om du redan är medlem i en annan golfklubb så behöver du inte betala golfklubbsmedlemskapet en extra gång om du vill ha oss som ett extra alternativ till din hemmaklubb.

Den lösningen gör också att hela årsavgiften hos oss är en träningsavgift som du kan betala med ditt friskvårdsbidrag om du har ett sådant. Golfklubbsmedlemskapet kan inte betalas med ditt friskvårdsbidrag.

Om du är medlem i vårt gym är det extra fördelaktigt att bli golfmedlem - vårt så kallade Kombomedlemskap. Se prislistan

Det här får du med i ditt golfmedlemskap på Halmstad Golfarena:

För dig med Golfentusiastmedlemskap gäller ovan också, fast under en begränsad tidsperiod. Läs mer här >>> Golfentusiast

Jämför oss gärna med andra - vi lovar att du räknar hem ditt medlemskap på Halmstad Golfarena ganska snabbt om du vill!

* Som medlem kommer du in i Träningshallen mellan klockan 05.00 - 22.00 med ditt medlemskort.