top of page

Uppdaterad Covid-information

2021-12-29

Baserat på de senaste förtydligandena från Folkhälsomyndigheten (FHM) anpassar vi verksamheten enligt följande:


Gymmet

Varje besökare ska ha minst 10kvm yta att kunna röra sig på. Det innebär att du som gymmar måste ta egenansvar och följa de besöksrestriktioner som är anslagna vid gymentrén. Där framgår hur många som får vistas i våra lokaler vid varje givet tillfälle. Är det fullt så får du helt enkelt vänta tills någon lämnar. Vid två tillfällen i veckan genomför vi gruppträningspass (Vasa/Core) i en av lokalerna. Deltagarna har företräde. Tider framgår i bokningssystemet.


Var noga med att rengöra utrustningen efter dig!


Vi kommer att flytta ut de flesta gruppträningspassen i Golfträningshallen tills restriktionerna släpper. Detta för att kunna ha lite större gruppstorlekar. Passen sker på förmiddagar och några eftermiddagar varje vecka. Ni som vill träna golf inomhus samma tider måste ansvara för att det inte blir för många i lokalen totalt sett.


När vädret tillåter genomförs gruppträningspassen utomhus. Våra passledare bestämmer vad som är mest lämpligt.


Vi har en kortare övergångsperiod innan vi efterjusterat antalet deltagare per pass etc., men det sker löpande och inom en 10-dagarsperiod ska vi vara ikapp.


Bastu och Bad

Bastun stänger tills vidare. Det går tyvärr inte att erbjuda den tjänsten utifrån de senaste rekommendationerna. Notera att rekommendationerna inte är de samma som i våras. Badet är öppet för bokning. Hotellgäster i samband med receptionens öppettider. Medlemmar under receptionens öppettider tisdagar och fredagar. Det spelar enligt gällande restriktoner ingen roll om sällskapet är slutet såsom restriktionerna var utformade i våras.


Golf

Inga restriktioner för utomhusaktiviteter enligt våra tolkningar.


Vi tackar för er förståelse och vill på samma gång uttrycka viss frustration över myndigheternas oförmåga att kommunicera tydligare. Vi ser det som vår uppgift i alla lägen att tillhandahålla en verksamhet som är så nära ordinarie drift som möjligt utan att kompromissa med gällande regler, eller tryggheten för såväl personal som gäst. Det är möjligt att andra aktörer gör andra tolkningar - vi gör våra.


Väl mött,


Martin Siljegård, VD Halmstad Golfarena AB


413 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page