top of page

Säkra bästa semesterboendet 2023

Nu bygger vi Tylösand/Ringenäs bästa boende för golfgänget eller den aktiva familjen! Våra nya golfhus ligger mitt i ett riktigt semesterparadis!

Golfhusen - 40 kvm 4+2 bäddar

Vi har hotellrum också, men låt oss slå ett slag för våra nya golfhus med självhushåll och underbar altan till solnedgång! Här kan ni som familj eller golfgäng bo bekvämt och ro om er själva. Laga mat själva eller kom till oss i sommarrestaurangen. Golfhusen står klara våren 2023.


För dig som älskar golf...

...kan du inte få det bättre! Du bor mitt på Sveriges bästa träningsanläggning för golf med stor dubbelsidig range, massor av golfträningsytor, inomhus golfhall, 9-hålsbana med mera som du kan nyttja fritt under vistelsen. Se karta här! Du har fyra 18-hålsbanor fem minuters bilresa härifrån däribland Halmstad GK i Tylösand och Haverdals GK. Du kan lätt maxa golfen på resan och samtidigt få en stor dos av avkoppling på Golfarenan med mat och dryck, bastu och badtunna.


För dig som vill få tid för träning & trevliga utflykter...

...kan du inte få det bättre! Golfarenan är en stor friskvårdsanläggning med underbart gym och massor av gruppträningar både utomhus och inomhus som du kan delta på när du bor hos oss. Spinning, cirkelträning, yoga... Du kan koppla av med massage, en skön bastu och varm badtunna till solnedgång. För barn har vi rolig lekplats och ni kan tävla på vår äventyrsgolf Himalayas.


Omgivningen är fantastisk! Promenera, spring eller cykla till mängder av utflyktsmål på nära håll. För barnfamiljer är en promenad till Sveriges högsta sanddyn ett givet utflyktsmål eller en tur till glassfabriken i närheten. Löprundorna längs strand eller i naturreservat är fantastiska. Vi hjälper dig att hitta! Vill du utmana dig kan du gå/springa Prins Bertil Stig hela vägen till Halmstads centrum och enkelt ta bussen tillbaka. Det blir en promenad/löptur på 20 km!Behöver du hjälp att boka eller få tips och råd? Kontakta oss!

035-241 19 20


Välkommen att känna dig som hemma på Golfarenan!


459 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page