top of page

Lediga jobb! Restaurangansvarig, kock, säljare...

Uppdaterat: 8 aug. 2023

Bli en del av team Golfarenan! Vi har flera spännande jobb nu när vi utvecklar verksamheten. Görans Bisto har fått en fin start och vi vill fortsätta satsa. Därför söker vi nu en restaurangansvarig, ytterligare en kock - men också en erfaren säljare till verksamheten i stort. Tipsa den som du vet är som klippt och skuren eller sök själv!

Restaurangansvarig (75-100%)

Vi söker dig som vill ansvara för mat- och dryckesservice till våra gäster där du utvecklar och leder arbetet i café och restaurang Görans Bistro. Läs mer om tjänsten här


Kock (75-100%)

Vi behöver stärka upp köksteamet för att kunna ha öppet så mycket som vi önskar. Vi söker dig som vill jobba 75-100% och som har erfarenhet och förmåga att klara såväl lunch som á la carte till hög kvalitet. Läs mer om tjänsten här


Säljare

Har du ett brett kontaktnät och brinner för uppsökande säljarbete där du skapar värde för både kund och leverantör? Är du van säljare av konferenser och även kunnig inom golf och träning? Då kan Halmstad Golfarena vara en bra matchning för dig när vi söker säljare.


Kontakt

Ansök idag till Lina Siljegård, VD: lina@golfarenan.se

Vi hanterar ansökningar löpande.


Avslutningsvis...

Jag provade lammfilén igår och jag blev oväntat och mycket positivt överraskad. Texturen i de enskilda detaljerna är perfekta. De olika ingredienserna får lov att ta ut svängarna och sin egen smakplats i anrättningen, samtidigt som de smälter ihop fint när de möts. Grundsmakerna balanseras skickligt och utmanar hela tiden smaklökarna. Gomseglet reste sig som en gotisk kyrka. Hatten av!
På torsdag ser jag fram emot en härlig grillkväll!

Mikael W i en kommentar på Facebook idag kopplat ett inlägg om Görans Bistro. Vi blev fantastiskt glada då vi inte har annat än höga ambitioner! Tack Mikael! Som del av team Golfarenan är det viktigt att dela viljan av att ligga i framkant och utveckla verksamheten både efter våra gästers önskemål och för framtidens behov.

723 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page