top of page

Gym, golf och restriktioner

I dagläget omfattas inte Golfarenans gym- och golfverksamhet av kraven på vaccinationsbevis. Vi förhåller oss självklart till de rekommendationer som ges för vår typ av verksamhet. Om ytterligare restriktioner, som omfattar även vår verksamhet, träder i kraft kommer vi givetvis att vidta alla nödvändiga åtgärder.


Vi har sedan tidigare tydliga riktlinjer för vad som gäller när du tränar hos oss. Det viktigaste är ändå att du visar respekt för andra gäster oavsett din egen för syn på hur vi ska hantera den aktuella situationen. Vi får många tips och råd från er som besöker oss, vilket vi uppskattar. Märk väl att vi alltid försöker hitta den gyllene medelvägen för att anpassa verksamheten så den fungerar för så många som möjligt. Inte minst sätter vi personalens välmående väldigt högt på agendan.


Är du frisk så är du välkommen att besöka oss precis som vanligt, men vi vill påminna om att god handhygien är lika viktigt nu som tidigare. Om du känner dig det minsta sjuk, även med milda symptom - testa dig och stanna hemma tills du är symtomfri! Detta är alltid en bra riktlinje när du känner dig sjuk.


I dagsläget är det inte aktuellt att införa bokning av tid i gymmet såsom vi hade förra vintern. Detta kan dock ändras snabbt och vi uppmanar dig att aktivt söka information i våra olika kanaler (hemsida, facebook, instagram) och säkerställa att du som medlem/gäst har en uppdaterad och fungerande mailadress i vårt medlemsregister.


Från och med den 27/12 kommer vi att minska ner antalet platser till våra gruppträningspass.


Tack för er förståelse och goda samarbete.


Martin Siljegård

VD, Halmstad Golfarena

288 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page