top of page

Golfarenan i Coronatider 2.0

Uppdaterat: 21 mars 2020

Med anledning av rådande situation kommer vi att justera i delar av verksamheten hos oss på Halmstad Golfarena.


Reception & café

Öppettiderna i receptionen kommer att ändras både under vardagar och helger. Detta är en följd av minskat behov med minskad besöksfrekvens, svårigheter att hantera ändrade krav på livsmedelshantering, men också med hänsyn till vår personal och medlemmar. Följande öppettider i receptionen gäller från 21/3: Vardagar 08:30-16:00, Helger 09:00-15:00. Övriga tider har medlemmar tillgång till låsta utrymmen som vanligt med sina medlemskort.


Vi kommer att ha fortsatt försäljning av exempelvis kaffe men då endast i engångsmuggar. Visst utbud av fikabröd kommer också att erbjudas, men ej för självservering. Våra caféluncher kommer att serveras som vanligt, men med begränsat utbud.


Med anledning av ändringar i receptions- och caféverksamheten kommer vi att hålla receptionen obemannad. Däremot finns såklart personal som hjälper till vid behov under receptionens öppettider - vi passar på att utnyttja tiden till att städa lite extra i Arenahuset.


Även om vi ökar och intensifierar våra städrutiner på hela anläggningen är det dock viktigt att alla som besöker oss följer de rekommendationer som Regeringen, Folkhälsomyndigheten och Halmstad Kommun kommunicerar angående olika hälsoaspekter.


Gymmet

Vi ber er vara mycket noggranna med er egen hygien och hur ni använder, samt rengör vår utrustning. Vi kommer att fortsätta våra gruppträningspass, dock är avsikten att bedriva det mesta utomhus. Vid deltagande klä er därefter. Vi kommer minska gruppstorlekarna och förhålla oss till era önskemål. Förändringar kan ske med kort varsel. Håll er uppdaterade här på hemsidan och via bokningssystemet för gruppträningspass.


Golf

I dagsläget gör vi inga förändringar i verksamheten (annat än öppettider i receptionen). När vi nu öppnar samtliga gräsytor kommer golfträning (gruppträning) att bedrivas utomhus. Om man är greenfeegäst eller liknande så finns det information tillgänglig om hur man swishar den aktuella greenfeeavgiften (etc.) om receptionen inte är öppen. Alla aktuella priser för golfspel och golfträning finns tillgängliga på vår hemsida här >>> Priser Golf


Notera att det inte är tillåtet att hämta ut rangebollar till vänner, bekanta eller familj från ditt medlemskort. Detta är personligt. Skulle det inte vara möjligt att köpa polletter i receptionen går det bra att swisha 50 kr/hink och DÄREFTER dela en från ditt personliga medlemskort. Tack för er ärlighet!


Spel på Arenabanan ska bokas på ”Min Golf” i vanlig ordning. Bollränna är tillämpligt om det är lägre speltryck på banan – bokade tider har dock alltid företräde.


Bastu & bad

Både bastun och båda baden kommer att hållas stängda tills vidare.


I övrigt ber vi alla att följa de rekommendationer som FHM ger avseende hygien och social distansering när ni vistas hos oss. För allas skull!


För mer information:

800 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page