top of page

Fantastiskt fint skick trots regn!

När många golfbanor tvingas hålla stängt på grund av massor av regn haglar det beröm över golfytorna på Halmstad Golfarena. Jätteroligt att få er fina feedback! Men är det en slump att förhållandena är så fina hos oss trots utmanande väder?

Foto: Joakim Leihed


Vår målsättning är att leverera bra golf 365 dagar om året och därför är vi både glada och stolta över att kunna erbjuda alla er medlemmar och gäster en bana i toppklass - trots utmanande väder.


Är det en slump att vi kan hålla öppet och leverera en bra produkt trots riktigt utmanande och blött väder? Nej, är det enkla svaret. Det var i maj 2010 som Halmstad Golfarena började byggas efter noggrann planering och en klar vision om att bygga en anläggning som fungerar oavsett väder och årstid. Kunniga personer från golfbranschen menade då att Halmstad Golfarena var ett av de mest avancerade och konstruktionsmässigt mest korrekta golfbanebyggen som uppförts i Sverige.


Så nej. Någon slump är det inte. Det är i riktigt utmanande väder som de viktiga investeringarna i starten verkligen lönar sig. Tillsammans förstås med det viktiga arbetet våra duktiga banarbetare, under Martin Siljegårds ledning, gör varje dag. Sju dagar i veckan. 365 dagar om året.

Så välkomna alla golfare att njuta av riktigt bra förutsättningar för golfspel och golfträning!

Foto: Per Nilsson


Mer läsning

Läs mer här om hur Halmstad Golfarena byggts upp smart från ett klimatperspektiv.

204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Коментарі


bottom of page