Gruppträning utomhus_Oliver tumme upp_edited.jpg
DSC00457.jpg
DSC00494.jpg
DSC00569.jpg

Våra gruppträningspass på Halmstad Golfarena hålls såväl inomhus som utomhus. Vi gillar att vara utomhus och strävar efter att hålla så många pass som möjligt under bar himmel. Vädret styr och är det alltför kallt eller blött är vi i någon av våra inomhuslokaler. Vissa pass kan av förklarliga skäl inte hållas utomhus då nödvändig utrustning inte klarar det.

Välkommen på våra pass:

Cirkelträning

Cirkelträning är ett pass för dig som gillar variation och prova på olika övningar under samma pass. Under passet arbetar du på olika stationer och vid varje station arbetar vi 30 sekunder som följs av 15 sekunder vila och transport till den nya stationen. Du kan enkelt anpassa övningar och intensitet efter vad du gillar. På passet används både med kroppsvikten som motstånd och viss gymutrustning.

 

Spinning 

Klassisk cykelträning för dig som vill träna benen, svettas och få upp din puls. Vi fokuserar på en högre intensitet på det kortare 30-minuterspasset och medel till hög intensitet vid pass över 30 minuter. Du tränar på våra nya Keiser cyklar med möjlighet till uppkoppling mot både pulsband och smartphone.

 

Mobilitet 

Detta är ett lugnare pass som innehåller övningar som aktiverar och förbättrar din balans, smidighet och styrka för hela kroppen. Under passet är delar av kroppen ständigt i rörelse samtidigt som fötter, händer och bålmuskulatur får jobba för att hålla dig i balans. Du följer enkelt instruktörens rörelser och instruktioner och använder enklare utrustning som gummiband och pinnar.

 

Kondition & Core 

Detta pass är för dig som vill stärka mage, rygg och sätet. Genom att stärka upp kroppens mittparti får en starkare kropp och bättre hållning. På passet följer du enkelt instruktioner från instruktören och vi använder övningar med vår kroppsvikt samt enklare utrustning.

Löpargrupp

Tycker du om att röra dig i naturen och vill bli bättre på att transportera dig fotledes dig lite snabbare och mer energisnålt? Då är våra löpgrupper ditt val. Vår löpcoach Kenneth Rolling är lika pedagogisk som motiverande och med ett förflutet som elitlöpare vet han precis hur just du ska bli lite bättre som löpare. Passen är utformade så att vem som helst (nåja, nästan iallafall) kan vara med. Nybörjare eller van löpare spelar ingen roll hos oss.

 

Kondition/Core/Vasagrupp

Fokus ligger på övningar som stärker bål, rygg och axelparti. Konditionsutvecklade moment genomförs företrädesvis på stakmaskiner (Skierg) och är av högintensiv karaktär. Lämpligt för dig med skidambitioner, men fungerar alldeles utmärkt för dig som inte alls kan, eller vill åka skidor också. Viss teknikträning med fokus på stakning sker, men är inte något huvudfokus under passen.