top of page
HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-3583_Joakim Leihed.jpg
DSC00457.jpg
20221207_102040.jpg
HalmstadGolfarena_230508_cirkelträning-3387_Joakim Leihed.jpg

Våra gruppträningspass på Halmstad Golfarena hålls såväl inomhus som utomhus. Vi gillar att vara utomhus och strävar efter att hålla så många pass som möjligt under bar himmel. Vädret styr och är det alltför kallt eller blött är vi i någon av våra inomhuslokaler. Vissa pass kan av förklarliga skäl inte hållas utomhus då nödvändig utrustning inte klarar det.

Välkommen på våra gruppträningar!

Cirkelträning

Cirkelträning är ett pass för dig som gillar variation och prova på olika övningar under samma pass. Under passet arbetar du på olika stationer och vid varje station arbetar vi 30 sekunder som följs av 15 sekunder vila och transport till den nya stationen. Du kan enkelt anpassa övningar och intensitet efter vad du gillar. På passet används både med kroppsvikten som motstånd och viss gymutrustning.

 

Spinning 

Klassisk cykelträning för dig som vill träna benen, svettas och få upp din puls. Vi fokuserar på en högre intensitet på det kortare 30-minuterspasset och medel till hög intensitet vid pass över 30 minuter. Du tränar på våra nya Keiser cyklar med möjlighet till uppkoppling mot både pulsband och smartphone.

 

Mobilitet 

Detta är ett lugnare pass som innehåller övningar som aktiverar och förbättrar din balans, smidighet och styrka för hela kroppen. Under passet är delar av kroppen ständigt i rörelse samtidigt som fötter, händer och bålmuskulatur får jobba för att hålla dig i balans. Du följer enkelt instruktörens rörelser och instruktioner och använder enklare utrustning som gummiband och pinnar.

 

Kondition & Core 

Detta pass är för dig som vill stärka mage, rygg och sätet. Genom att stärka upp kroppens mittparti får en starkare kropp och bättre hållning. På passet följer du enkelt instruktioner från instruktören och vi använder övningar med vår kroppsvikt samt enklare utrustning.

Kondition/Core/Vasagrupp

Fokus ligger på övningar som stärker bål, rygg och axelparti. Konditionsutvecklade moment genomförs företrädesvis på stakmaskiner (Skierg) och är av högintensiv karaktär. Lämpligt för dig med skidambitioner, men fungerar alldeles utmärkt för dig som inte alls kan, eller vill åka skidor också. Viss teknikträning med fokus på stakning sker, men är inte något huvudfokus under passen.

Yin Yoga

Yin Yoga är bra i skadeförebyggande syfte,  återhämtnings syfte och mental träning.

Vi håller positionerna en längre stund så vi jobbar med vår bindväv, skelett, ligament och leder . Detta för att hålla oss rörliga och öka vår cirkulation. Vi tar långa djupa andetag och låter kroppen njuta av skön avslappning & fyller kropp & själ med ny härlig energi.

bottom of page