gruppträning_utomhus_april20.jpg
DSC00457.jpg
DSC00494.jpg
DSC00569.jpg
Löpargrupper på Halmstad Golfarena (video)
skierg.jpg
VL_Off_VCenter.png

OBSERVERA FÖLJANDE! 

Med anledning av COVID-19 håller vi samtliga gruppträningspass utomhus. Gruppstorlekar är minskade för att alla deltagare ska kunna hålla vederbörligt avstånd från varandra under passen. Utbudet av träningspass är begränsat. Du hittar aktuella pass i bokniningssystemet. Vi bevakar fortlöpande information från Folkhälsomyndigheten och förhåller oss till regler och rekommendationer när vi genomför gruppträningspass på Halmstad Golfarena.

 

Våra gruppträningspass på Halmstad Golfarena

Cirkelträning

Cirkelträning är ett pass för dig som gillar variation och prova på olika övningar under samma pass. Under passet arbetar du på olika stationer och vid varje station arbetar vi 30 sekunder som följs av 15 sekunder vila och transport till den nya stationen. Du kan enkelt anpassa övningar och intensitet efter vad du gillar. På passet används både med kroppsvikten som motstånd och viss gymutrustning.

 

Spinning 

Klassisk cykelträning för dig som vill träna benen, svettas och få upp din puls. Vi fokuserar på en högre intensitet på det kortare 30-minuterspasset och medel till hög intensitet vid pass över 30 minuter. Du tränar på våra nya Keiser cyklar med möjlighet till uppkoppling mot både pulsband och smartphone.

 

Mobilitet 

Detta är ett lugnare pass som innehåller övningar som aktiverar och förbättrar din balans, smidighet och styrka för hela kroppen. Under passet är delar av kroppen ständigt i rörelse samtidigt som fötter, händer och bålmuskulatur får jobba för att hålla dig i balans. Du följer enkelt instruktörens rörelser och instruktioner och använder enklare utrustning som gummiband och pinnar.

 

Yoga 

Traditionell vinyasayoga är en väl beprövad och dynamisk form av yoga som stärker och mjukar upp kroppen samt fokuserar sinnet. Vi jobbar utifrån färdiga sekvenser som arbetar genom hela kroppen systematiskt och du kommer att få hjälp att anpassa för just din kropp där det behövs för bästa möjliga effekt. Stort fokus ligger också på att sammanlänka rörelsen med andetagen. Räkna med att känna dig ordentligt genomjobbad och skönt avslappnad efter klassen. 

 

Core 

Detta pass är för dig som vill stärka mage, rygg och sätet. Genom att stärka upp kroppens mittparti får en starkare kropp och bättre hållning. På passet följer du enkelt instruktioner från instruktören och vi använder övningar med vår kroppsvikt samt enklare utrustning.

 

Rörelse & koordination 

Gillar du dansrörelser till musik? Då är detta passet för dig! Rörelse & koordination vänder sig till dig som vill använda kroppen för olika aerobics- och dansinspirerade rörelser i takt till musiken. Med hjälp av instruktör och enkla rörelser kan alla vara med och vara aktiva på detta pass.

 

Cirkelpass – 2&2 (NYHET!

Detta pass har ett ledord och det är samarbete! Kom själv eller ta med dig en kompis till detta härliga pass. På passet delas vi in i par och arbetar med olika övningar tillsammans, medan du arbetar så vilar din kompis och tvärtom. Fokuset på detta pass är träningsglädje och samarbete.

 

Fredagsfys (NYHET!

Veckan är slut och vi firar in helgen ordentligt med 75min fredagsfys! Detta pass har fokus på träningsglädje och en härlig fredagskänsla, kom själv eller ta med en kompis! Passet är i gymmet och vi tränar hela kroppen! Vi arbetar två och två där vi delas in i par på plats. Efter passet bjuds samtliga deltagare på en god fredagssmoothie! Varmt välkomna för att fira in helgen med oss med en svettig fredagsfys före kvällens fredagsmys!

Löpargrupp

Tycker du om att röra dig i naturen och vill bli bättre på att transportera dig fotledes dig lite snabbare och mer energisnålt? Då är våra löpgrupper ditt val. Vår löpcoach Kenneth Rolling är lika pedagogisk som motiverande och med ett förflutet som elitlöpare vet han precis hur just du ska bli lite bättre som löpare. Passen är utformade så att vem som helst (nåja, nästan iallafall) kan vara med. Nybörjare eller van löpare spelar ingen roll hos oss.

Nyheten för i år är att träningen delvis kommer att ta sikte mot löploppet Trailvasan 30 den 22 augusti. Vi tror att gemenskap och en fantastisk upplevelse tillsammans kommer att motivera dig och dina löparambitioner på ett fantastiskt sätt. Häng med oss!

 

 

 

Vasagrupp

Vår träningsgrupp där många tar sikte mot något lopp i Vasaloppets vintervecka. Fokus ligger på uthållighetsträning med inslag av styrka som gör dig till en bättre skidåkare. I Golfarenans gym har vi 18 stycken SkiErg stakmaskiner som är den mest använda och effektivaste "stakmaskinen" på marknaden. Tillsammans med kompetenta tränare som har många, många skidmil i benen tar vi dig till nästa nivå. Kom väl förberedd till vinterns skidfest tillsammans med oss på Halmstad Golfarena - eller Skidarena som vi blir i takt med sjunkande temperaturer på utsidan. 

 

Vasapass - HIT 

Högintensiva kvalitetspass på stakmaskin - det är melodin för såväl elit som motionär. Ett par minuter in i passen blir "inget snack bara verkstad" verklighet för de flesta. Korta uthållighetspass där hjärta och lungor får vad de behöver för att öka din syreupptagningsförmåga. Effektivt var namnet!