top of page

Jul på Halmstad Golfarena

Uppdaterat: 30 nov. 2023

Lördagen den 2 december välkomnar vi medlemmar och gäster till en extra stämningsfull och aktiv dag på Halmstad Golfarena med god mat, fika, skridskoåkning och golf. Dessutom är det premiär för Familjekampen! Rolig aktivitet bestående av sju grenar som passar såväl äldre som yngre där vem som helst kan vinna... På lördag är vi på plats och guidar er.


Så här ser programmet ut:


Hela dagen - åk skridskor på våra dammar!

Det är is på våra dammar och det går bra att åka skridskor! Ta med skridskor och ha riktigt roligt tillsammans.


Hela dagen i caféet

Adventsfika i caféet med hembakat och värmande glögg med mera.


Hela dagen - Toptracer Range

Rangen är öppen som vanligt! Utmana en vän på en virtuell golfbana. Saknar ni golfklubbor går det bra att låna av oss. Ni köper enkelt bollar i våra automater med kort eller swish.


Kl. 12-14 Lunch Görans Bistro

Dagens denna lördag är en god gryta med rotfrukter, syltlök, sidfläsk och kokt potatis. Det finns även fler rätter på vår lunchmeny (se här). Lördagar i Görans Bistro betyder också liten dessertbuffé som ingår i lunchpriset (159 kr). Boka gärna bord i förväg - särskilt om ni är många: Boka här eller ring oss: 035 - 241 19 20.


Missa inte!

Kl. 16-18 Familjekampen i Golfhallen

Utmana familj och vänner på Familjekampen - en rolig aktivitet med sju tävlingsgrenar av varierande slag som passar hela familjen. Vi är på plats och guidar och vägleder. Denna dag är Familjekampen gratis även för er som inte är golfmedlemmar hos oss. Ingen föranmälan. Bara kom!


Det finns platser kvar!

Kl. 18.00 Julmiddag Görans Bistro

Julmiddag i Görans Bistro. Vår köksmästare Åke Pettersson har komponerat en fantastisk 3-rätters julmeny. Bättre och mer spännande än traditionellt julbord, tycker vi! Ni behöver boka bord i förväg. Vi har endast en julmiddagssittning per kväll för att kunna njuta länge och i lugn och ro. Pris vuxen: 675 kr.

Boka bord här eller ring oss direkt 035 - 241 19 20


Hela dagen

Bastu är öppen för medlemmar. Som gäst betalar du entréavgift i receptionen om du önskar bada bastu.


Exklusivt för medlemmar!

Kl. 13 Trivselgolf på Toptracer Range (istället för Arenabanan)

Adventsgolf på Arenabanan 9 hål (anmälan i GIT). Aventsgolfen spelas som trivselgolf (ej tävling). Detta är trivselgolf exklusivt för våra medlemmar för att få chans att träffa nya golfkompisar! Startavgiften är 65 kr och inkluderar lusse-fika. Max 40 deltagare.


Vi önskar er alla varmt välkomna till en mysig och rolig lördag tillsammans!
722 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page