top of page

Golfarenan bygger hotellstugor!

Tio nya hotellstugor planeras stå klara till påsk 2023. Detta betyder att Golfarenan dubblar sin boendekapacitet och kommer kunna erbjuda över 100 bäddar.


Golfarenans verksamhet har vuxit kraftigt de senaste åren. Träningsytorna för golf, både inne och ute, har utökats och gjort att Golfarenan är en anläggning för golf året om. Intresset är stort från andra golfklubbar runt om i Sverige som vill komma hit på träningsläger. Då behöver Golfarenan fler bäddar för att kunna ta emot flera större grupper samtidigt.


Sommartid är Golfarenan dessutom ett uppskattat familjehotell med sitt fantastiska läge nära hav och natur i Ringenäs i västra Halmstad. Under denna period bor lika mycket golfare som icke-golfare på hotellet och i stugorna på Golfarenan.


Golfarenan har idag sju hotellrum och tre stugor. Totalt drygt 40 bäddar. Vi ser ofta att detta inte räcker när vi får långväga golfklubbar på besök som vill arrangera träningsläger hos oss. Detta är en av anledningarna till att vi vill utöka Golfarenans boendekapacitet. Runt dammen närmast Arenahuset planeras tio hotellstugor att byggas. Byggstart i höst om planering går som önskat.


För dig som golfar hos oss kommer det innebära en ny sträckning på hål 6. Vintergolfare kommer känna igen sig när vi lägger den nya utslagsplatsen direkt bakom femmans green. Hålet kommer alltså spelas i en nordväst/sydostlig riktning från och med i höst. Vi bygger om också greenområdet för ändamålet och har en bra känsla för hur det kommer att bli. Hålet kommer att stängas tillfälligt några veckor i månadsskiftet september/oktober för ombyggnation, men vi är säkra på att arbetet ska gå bra och slutresultatet bättre än idag.


Läs mer om Golfarenans befintliga boende här: www.golfarenan.se/hotellochstugor
125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page