Sök
  • Martin Siljegård

Vasaloppsvinnare till Skidarenan

Passa på – unikt tillfälle att utveckla skidtekniken på Skidarenan med Staffan Larsson, Vasaloppsvinnare och Vasaloppscoach!


Staffan hälsar på oss på Skidarenan och erbjuder tre tillfällen med skidteknikkurser för dig som vill bli en bättre skidåkare.


Torsdag 4/2 – kvällskurs

Fredag 5/2 – dagskurs 2h 30 min + 2h (även en enklare vallakurs ingår om du vill)

Söndag 7/2 – dagskurs 2h 30 min + 2h (även en enklare vallakurs ingår om du vill)


Vi vänder oss till såväl nybörjare som mer erfarna skidåkare och Vasalöpare. Spåren är i toppskick och vädret ska visa sin vintrigaste sida.


Senast Staffan hälsade på i Halland tog platserna snabbt slut, så se till att anmäla dig direkt om du vill vara med på något unikt och väldigt roligt. Ta chansen att få individuella skidtips efter din egen nivå från ett riktigt proffs.


Mer info och anmälan: Dagkurs – Aktiv Sport (begränsat antal platser)

495 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Uppdaterad Covid-information

2021-12-29 Baserat på de senaste förtydligandena från Folkhälsomyndigheten (FHM) anpassar vi verksamheten enligt följande: Gymmet Varje besökare ska ha minst 10kvm yta att kunna röra sig på. Det inneb

Gym, golf och restriktioner

I dagläget omfattas inte Golfarenans gym- och golfverksamhet av kraven på vaccinationsbevis. Vi förhåller oss självklart till de rekommendationer som ges för vår typ av verksamhet. Om ytterligare rest