top of page

Träna smart. Träna fys. Bli en bättre golfare!

Vår PT och golftränare Oliver Larsson tipsar om ett smart träningsupplägg i så kallad Small Group för dig som vill bli en bättre golfare där du väver in fys i din träning. Ta med kompisgänget eller kom själv och träffa nya tränings- och golfvänner!


Varför träna fys? Anledningarna är många. Till exempel för att orka svinga klubban, hålla för flera timmars spel och att undvika skador. Svenska Golfförbundet har en pyramid som illustrerar vad du behöver utveckla för att bli en riktigt bra golfare. I botten står det ”fys och rörelse”. Ta vara på det fantastiska med Golfarenan och träna båda delarna när du ändå är här.


Träna smart på måndagar! Gå på gruppträning med Jakob för att direkt därefter träna i en SmallGroup. Eller tvärt om. Tillsammans blir det en klockren kombination!


Kurserna i SmallGroup pågår 3 veckor åt gången och startar när grupperna är fullbokade (4-6 personer).


Small group 1

Golfrörlighet i gymmet Måndagar kl.11.00-11.45

Du vet och känner säkert att rörligheten lätt blir en begränsande faktor i golfsvingen. Här får du individuella övningar för gym och hemmaträning samt övergripande träning för att mjuka upp din golfkropp.


Small group 2

Styrketräning för golfare

Måndagar kl.16.30-17.15

Den starkast bidragande faktorn till längre och bättre golfslag är just styrka och förmågan att skapa kraft. Här tränar vi de bästa gymövningarna för ben, bål och överkropp för att kunna spela mer och bättre golf.


825 kr/kurs för dig som gymmedlem

1 125 kr/kurs för dig som inte är gymmedlem


Du anmäler dig i receptionen: reception@golfarenan.se eller 035-241 19 20.
243 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page