top of page

Golfarenan & Coronavirus (COVID-19)

Med anledning av COVID-19 och olika spekulationer vill vi förtydliga var Halmstad Golfarena står i dagsläget:


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar informationen om vår verksamhet när ny information från FHM medför att vi behöver agera annorlunda än vi gör i dagsläget. Vi förhåller oss även till beslut från Svenska Golfförbundet avseende golfverksamheten.


Detta betyder att vi inte gör några förändringar i vår verksamhet i dagsläget. Vi har ökat vår städfrekvens i Arenahuset och gymmet specifikt. I gymmet finns extra utrustning för rengöring av maskiner och gymutrustning. Vi vill att du som tränar hos oss är noga med att torka av den utrustning som du använder - direkt efter att du är färdig med övningen/maskinen. Använd rengöringsmedel som finns i sprayflaskorna och använd nytt papper. Du kan inte använda samma papper fler gånger utan tar ett nytt till nästa maskin. I övrigt gäller sunt förnuft och hjälp även varandra att komma ihåg att sköta rengöringen.


Vi utgår från att alla som vistas hos oss förhåller sig till de allmänna råden som kommer från FHM avseende när man kan och inte kan vistas tillsammans med andra. Om du känner symptom så förslår vi en promenad utomhus istället för att chansa och gå på ett pass, eller träna i gymmet. Har du rest och befunnit dig i drabbat område (i Sverige eller utomlands), eller nära någon som är smittad, tycker vi att det är smakfullt om du visar hänsyn och prioriterar något annat än träning på Golfarenan just nu. För andras skull!


Vi kommer att fortsätta med verksamheten som vanligt till annat meddelas. Förändringar kan innebära inskränkningar i delar av- eller hela verksamheten.


Martin Siljegård, VD Halmstad Golfarena


767 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page