Bokningsvillkor

2020-12-05

  

Bokning, bekräftelse och åldersgräns

En bokning är bindande i och med att ett betalkort registreras, den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Då vistelsen är 3 nätter eller längre tas en förskottsbetalning på 20% av bokningsvärdet. Det erlagda beloppet dras av totalsumman vid slutbetalning. Bokningsbekräftelsen sker skriftligen via vårt bokningssystem. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, telefonnummer, e-postadress, ankomst- och avresetid samt registrera betalkort. För att boka ett rum på Halmstad Golfarena måste du och hela ditt resesällskap vara minst 25 år. Barn och andra personer under 25 år får följa med i sällskap av ansvarig målsman. Identitet och erforderlig ålder ska kunna styrkas vid bokning och incheckning. Halmstad Golfarena har rätt att neka boende om inte detta kan styrkas. Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

 

Barn under 5 år bor fritt sovandes i förälders säng. Spjälsäng eller liknande för de allra minsta finns att låna under hotellvistelsen kostnadsfritt i mån av tillgång. Barn över 5 år räknas som vuxen.

 

Förtäring av alkohol

Då Halmstad Golfarena har utskänkningstillstånd som reglerar försäljning och konsumtion av alkohol på anläggningen är det inte tillåtet att medtaga eller förtära egen alkoholhaltig dryck någonstans på anläggningen.

 

Ankomst och avresa

Tider för in- och utcheckning är normalt sett 15:00 och 10:00 om inget annat anges eller är överenskommet. 

 

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat till och om bokningen är en del av en kampanj. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast klockan 16.00 (lokal tid för hotellet) på dagen före ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än klockan 16.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa. Dessa tider gäller för låg- och mellansäsong. För speciella regler avseende högsäsong se nedan.

 

Avbokning eller utebliven ankomst under vår- och sommarsäsong (20210401-20210930)

Vid avbeställning har Halmstad Golfarena rätt till ersättning enligt följande:

Avbokning senare än 14 dagar före ankomst, 50 % av priset.

Avbokning senare än 7 dagar före ankomst, 100 % av priset.

Har avbeställningsskydd tecknats har gästen rätt att vid sjukdom eller dödsfall i familjen avbeställa med full återbetalning fram till kl. 12.00 på ankomstdagen. Vid sjukdom skall gästen skicka in aktuellt sjukintyg från legitimerad läkare till Halmstad Golfarena. Eventuella kostnader för läkarbesök betalas av gästen.

 

Förvaring av värdesaker och bagage på hotellrummet 

Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller på annan plats på området. Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi.

 

Betalning

För bokningar av tre nätter eller längre så sker en förskottsbetalning på 20% av bokningsvärdet. Din bokning är accepterad först när förskottsbetalningen genomförts. Detta belopp avräknas den slutliga räkningen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen betalas när Ert sällskap checkar ut. Vi accepterar de vanligast förekommande konto- och betalkorten dock inte American Express och Diners Club. Är du osäker kontakta oss före bokning. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

 

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. 

 

Behandling av personuppgifter

Halmstad Golfarena behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. Halmstad Golfarena AB och hotellet är båda personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. De personuppgifter du lämnar används av Halmstad Golfarena för att tillhandahålla, administrera, följa upp och ta betalt för de tjänster du bokat. Detta omfattar även kommunikation som påminner eller informerar om din bokning eller erbjudanden och information som ansluter till din bokning före, under och efter din vistelse.

 

Ingår i bokningen

Alla som bor på Halmstad Golfarena (med undantag för ställplatser och stugor) har möjlighet att fritt träna i vårt fullutrustade gym, samt delta i gruppträningspass. 

  

Hotellrum – För gäster som bokar hotellrum ingår frukost, sänglinnen och handdukar och städning av rummet. 

 

Stugor –Under vår- och sommarsäsong (se datum ovan) ingår städning i alla våra stugor. Övrig tid sker städning av gäster, eller beställs och betalas på plats för 1200 kr. Frukost samt sänglinnen och handdukar tar gäster med sig själva, alternativ köper till via receptionen. Vänligen meddela receptionen i förväg om ni önskar hyra sänglinne, köpa frukost eller förboka slutstädning.

 

Övrigt

Halmstad Golfarena är rökfri anläggning.

Halmstad Golfarena har begränsningar gällande möjlighet att ta emot pälsdjur. Extra kostnad tillkommer. Skicka en förfrågan till oss och se om det är möjligt under den period när du vill besöka oss.