Bokningsvillkor

2020-03-01

  

Bokning, bekräftelse och åldersgräns

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via bokningssystem. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. För att boka ett rum på Halmstad Golfarena måste du och hela ditt resesällskap vara minst 25 år. Barn och andra personer under 25 år får följa med i sällskap av ansvarig målsman. Identitet och erforderlig ålder ska kunna styrkas vid bokning och incheckning. Halmstad Golfarena har rätt att neka boende om inte detta kan styrkas. Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

 

Barn under 5 år bor fritt sovandes i förälders säng. Spjälsäng eller liknande för de allra minsta finns att låna under hotellvistelsen kostnadsfritt i mån av tillgång. Barn över 5 år räknas som vuxen.

 

Förtäring av alkohol

Då Halmstad Golfarena har utskänkningstillstånd som reglerar försäljning och konsumtion av alkohol på anläggningen är det inte tillåtet att medtaga eller förtära egen alkoholhaltig dryck någonstans på anläggningen.

 

Ankomst och avresa

Tider för in- och utcheckning är normalt sett 15:00 och 10:00 om inget annat anges eller är överenskommet.

 

Avbokning och utebliven ankomst

Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat och om bokningen är en del av en kampanj. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 18.00 (lokal tid för hotellet) på dagen före ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa. Dessa tider gäller för låg- och mellansäsong. För speciella regler avseende högsäsong se nedan.

 

Avbokning eller utebliven ankomst under högsäsong (20200619-20190831:

Vid avbeställning har Halmstad Golfarena rätt till ersättning enligt följande:

Avbokning senare än 14 dagar före ankomst, 50 % av priset.

Avbokning senare än 7 dagar före ankomst, 100 % av priset.

Har avbeställningsskydd tecknats har gästen rätt att vid sjukdom eller dödsfall i familjen avbeställa med full återbetalning fram till kl. 12.00 på ankomstdagen. Vid sjukdom skall gästen skicka in aktuellt sjukintyg från legitimerad läkare till Halmstad Golfarena. Eventuella kostnader för läkarbesök betalas av gästen.

 

Förvaring av värdesaker och bagage på hotellrummet 

Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller på annan plats på området. Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi.

 

Betalning

För vissa priser gäller förskottsbetalning. Detta belopp avräknas den slutliga räkningen såvida beloppet inte uppgår till det totala beloppet för vistelsen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas när du får den, oftast vid ankomsten till hotellet. Vi accepterar de vanligast förekommande konto- och betalkorten dock inte American Express och Diners Club. Är du osäker kontakta oss före bokning. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

 

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. 

 

Behandling av personuppgifter

Halmstad Golfarena behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. Halmstad Golfarena AB och hotellet är båda personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning. De personuppgifter du lämnar används av Halmstad Golfarena för att tillhandahålla, administrera, följa upp och ta betalt för de tjänster du bokat. Detta omfattar även kommunikation som påminner eller informerar om din bokning eller erbjudanden och information som ansluter till din bokning före, under och efter din vistelse.

 

Övrigt

Halmstad Golfarena är rökfritt.

Halmstad Golfarena har möjlighet att ta emot hundar mot en extra kostnad om 250kr.