top of page

Sommaren 2024 i Görans Bistro

Uppdaterat: 23 juni

27 juni till 10 augusti har vi sommartider på Halmstad Golfarena! För Görans Bistro innebär detta lunchöppet alla dagar i veckan och kvällsöppet måndag till lördag. Måndagar betyder räkkvällar med gratis äventyrsgolf. Tisdagar och torsdagar betyder grillkvällar med spännande nyheter på grillbrickan! Övriga dagar gäller vår nya á la carte meny och allmänt skönt sommarhäng på vår unika plats på jorden. Ta med vännerna skapa sommarminnen tillsammans!

Mat och dryck på altanen på Görans Bistro

Foto: Joakim Leihed


Måndagar: Räkkvällar med äventyrsgolf

1 juli till 5 aug

Gör något extra på veckans första dag! Ta med några vänner för en avslappnad och trevlig kväll. När du bokar bord i förväg får ni också spela gratis på Himalayas. Börja kvällen med vår äventyrsgolf (tar ca 45 min) och avsluta med räkor och ett gott glas vin! Enkelt. Trevligt!


Grillkvällar @ Golfarenan

2 juli - 8 aug

Beställ en grillbricka och plocka goda tillbehör från vår buffé. Som alltid trevlig stämning och underbar havsutsikt! Nyhet för i år är att du kan antingen välja en klassisk grillbricka med olika sorters kött eller havets spännande, grillade bricka som även innehåller mycket gott grönt.

Sommartider i Görans Bistro

27 juni - 10 aug har vi sommaröppet!

Måndag - Söndag: lunchöppet kl. 11.30-14.00

Måndag - Lördag: kvällsöppet kl. 17.30-ca 22.00


När vi inte har eventkvällar gäller vår kvällsmeny. Bra att veta är att denna meny endast finns när vi inte har events. Se sommarens kvällsmeny här!5-kamp före middagen

Boka 5-kamp som tar ca 1-1,5 timme beroende på hur många ni är.


En rolig aktivitet med familj, kompisgäng eller med kollegor är att tävla i lag, utmanas och få skratta en stund. I vår 5-kamp anpassar vi grenar och nivå efter er som grupp. Vi kan låta alla grenar vara golf eller också inte alls. Boka 5-kamp till vår ledning i sommar och sätt extra guldkant till sommaren!


Boka företagets kick-off eller uppstartskonferens

Halmstad Golfarena har mängder med möjligheter för ert företag. Med flera konferensrum, eventhall, golf- och friskvårdsaktiviteter, boende och restaurang hjälper vi er att skapa lyckade dagar hos oss.


Kontakta oss så hjälper vi dig med upplägg och genomförande. Allt från en enkel dagkonferens, övernattningskonferens med teambuilding eller företagsfest.


262 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page