top of page

Nybörjare - ta Grönt Kort på Halmstad Golfarena

 

Hej och välkommen till oss på Halmstad Golfarena, Sveriges största träningsanläggning för golf. Hos oss har du möjligheter att verkligen satsa på din golf! Våra unika och stora träningsområden gör det perfekt för Er som vill komma igång med golfen men självklart även bli kvar som medlemmar hos oss. 

 

Vår golfbana är perfekt lämpad för nybörjare då den är något kortare än andra traditionella banor och även visuellt enkel att spela och hitta rätt på.

 

Utbildningen leds av erfarna instruktörer och vår trevliga personal i receptionen hjälper till med frågor ni har gällande utbildningen. Vi har kurser året runt så det går bra att komma igång när det passar dig.

 

Nybörjarkursen börjar med en introduktion av spelet och vilka olika tekniker och regler som gäller. Vi tillhandahåller med all utrustning ni behöver i början tills det att du skaffat egen. Hos oss får du omgående komma ut på banan och spela förutsatt du spelar med någon som redan har Grönt Kort, det som kallas fadder. Om du inte har en fadder går det bra att spela med någon annan, t ex en medlem.

 

När du känner att spelet är tillräckligt bra kan du göra ett uppspel. Då gäller det att gå runt banan med en fadder på ett resultat som är tillräckligt bra. Vi har en mall för hur du räknar ut resultatet. När du sedan är godkänd samt klar med den digitala teoridelen som du gör på golf.se registrerar vi dig på hcp 54, dvs Grönt Kort. Sedan kan du börja registrera rundor för hcp-ändring.

För dig som är junior gäller samma förutsättningar som vuxna. Vi har juniorträning och läger hela året för att bli bättre.

 

För att göra det ännu enklare på längre sikt har vi veckovis träningar som du kan boka in dig på via Golfarenans egna bokningssystem. På detta sätt blir du inte fast och kan ständigt utveckla ditt spel. Det bästa är att dessa kurser även ingår i ditt medlemsskap! Vill du boka en privat lektion finns det möjligheter till det också.

 

Börja med att registrera dig för att få ett personligt Golf-ID. Med det kan du börja din resa mot Grönt Kort. Gå in på golf.se och klicka på ”för spelaren” för att komma igång.

 

Välkommen till Halmstad Golfarena med frågor och anmälningar!

E-post:

reception@golfarenan.se

jakob@golfarenan.se

Välkommen till en riktigt bra start på ett livslångt intresse!

bottom of page