vår golftränare

 HASAN SNICKRAR IHOP DITT GOLFSPEL!

Med smittande passion för golf. Pedagogisk och instruktiv. Entusiasmerande och hjälpsam. 5 stjärnor av 5 möjliga…
Så låter omdömena om vår nya golftränare. Vi säger välkommen till Hasan - Golfarenans nya swing- och golfdoktor.

I samband med att Golfarenan ifjol släppte sitt nya träningskoncept landade Golfarenans nya Golftränare
Hasan Alijazovic på Strandlidas ängder.

Hasan kommer senast från Mälarö GK Skytteholm, utanför Stockholm där han under flera år har arbetat som golftränare. I kombination med tjänsten som golftränare har Hasan även jobbat som snickare.

– Snickaryrket har varit till stor nytta i mitt jobb som golftränare. Dels då det handlar om att hitta kreativa lösningar på problem och dels då man vill bygga upp något som håller för regn och rusk i flera år. Precis som en hållbar golfsving. 

Dessutom så är all form av livserfarenhet till stor nytta i arbetet som golftränare, menar Hasan.
- Visst är det så. All form av erfarenhet skapar ett annat sammanhang än om man bara har arbetat med en enda sak i hela sitt liv. Det gör mig till en bättre tränare. Helt klart.

Hasan har bred erfarenhet och arbetar nu fullt med att lotsa de golfträningsgrupperna genom sina träningsprogram. Det är full rulle i på range, bana och green från morgon till kväll.  Hasan håller i allt från nybörjargrupper, säsongsträning, privatlektioner och specifika spelutbildningar på Golfarenan. Han är dessutom huvudansvarig för Golfarenans nya koncept med fri golfträning dess golfmedlemmar.

– Att få arbeta som tränare i ett koncept med fri golfträning är otroligt roligt. Här har man tagit bort alla hinder för våra medlemmar
att utveckla sig inom golf. säger Hasan. Hasan tar sig an utmaningen att få arbeta med golf på ett nytt, holistiskt sätt a´la Golfarenan.

Förutom att Hasan är golfkunnig så är han även utbildad instruktör inom funktionell träning och kan hjälpa alla golfare med den viktiga fysträningen. Så som medlem får man räkna med att det kan bli golflektioner utan klubba och boll. Ett exempel på den mer fysinriktade träningen är Hasans "pinnagympa", som blivit mycket populär bland medlemmarna.

De positiva omdömena om Hasan är dessutom många .
– Det är fantastiskt kul att medlemmarna uppskattar satsningen och att de är nöjda med mig som tränare, avslutar en leende Hasan.

* Fri träning avser grupplektioner, mikrolektioner och nybörjarkurser. Privatlektioner och vissa specialkurser ingår ej men än kraftigt rabatterade för Golfarenans medlemmar. Läs mer