Träningsläger på Halmstad Golfarena

Vi kan golf. Vi kan träningsläger. Ända sedan Golfarenans födelse har mängder av klubbar och grupper valt oss och vår anläggning för att slipa på golfformen. 
Välkommen till 200 000 kvadratmeter lekplats för golfare!

En unik plats att utvecklas på

Golfarenan är en unik plats Här kan du träna på golfens alla olika element.
Här kan du träna på alla möjliga lägen och situationer likt de du kan hamna i på en golfbana. Halmstad Golfarena består av flera olika spelområden, som hela tiden förändras och utvecklas, för att golfaren ska få nya utmaningar i sin träning och lek.

våra faciliteter

Rangen

På vår generösa range, kan du dels slå ut i två olika vindriktningar och dels slå mot en mängd utmärkta mål. Vi byter kontinuerligt ut rangebollarna för att du ska få ut en så bra upplevelse som möjligt av din tid på rangen.
Läs mer om Rangen här

Chip- och puttområdet

På chip- och puttområdet får du en närspelsupplevelse som ger alla golfare en rejäl utmaning. Här slår du från både gräs och sand, och den ondulerade greenen kräver eftertanke och strategi för att bemästras. Under den mörka årstiden brukar vi belysa området kvällstid.
Läs mer om Chip- och puttområdet här

Närspelsområdet

Närspelsområdet är platsen för pitchar och inspel. Från både bunker, ruff och fairway kan du finslipa ditt wedgespel och öva på inspel från alla tänkbara lägen. Nu har vi vidareutvecklat området vidare med en ny, och mycket populär, gigantisk övningsbunker.

Himalaya – äventyrsgolfen

Himalayas är vår stora putting-green som mäter närmare 4000 kvadratmeter. Förebilden hittade vi i St. Andrews. På Himalayas spelar gammal som ung och proffs som nybörjare – på samma villkor. 
Läs mer om Äventyrsgolfen här

Golfbanan

Vår slopevärderade 9-hålsbana är en golfbana i ett något mindre format, men tro inte att 9-hålaren är synonym med lätt golf. Vinden, hala avrinningsytor och våra utmärkta rödsvingelgreener gör banan lika utmanande som rolig.
Läs mer om Golfbanan här

Swingstudion

Vi har två välutrustade studios, där ni kan analysera golfsvingens alla detaljer, även när vädret inte visar sig från sin bästa sida.

Utrymmen för teori och genomgång

Innan eller efter dagens pass på våra grönytor är det kanske dags för genomgång eller teoripass. Då har vi välutrustade och anpassade lokaler att erbjuda. Havsutsikt ingår.

boendet

Vi har övernattningsmöjligheter för både det lilla sällskapet och den stora gruppen. Vi har rum och stugor och kan kan förutom detta ordna boende i sovsal.
Läs mer om boendet här

Vill du veta mer eller boka ditt träningsläger?

Elisabeth Josefsson | Tfn: 073-578 12 44 | bettan@golfarenan.se

Halmstad Golfarena | Strandlida 464 | 305 91 Halmstad 
Tfn: 035-241 19 20 | info@golfarenan.se | www.golfarenan.se