OM fri golfträning på golfarenan

Från och med 2016 erbjuder Golfarenan fria golflektioner till alla sina golfmedlemmar.

Golflektionsverksamheten är kostnadsfri avseende gruppträning, mikrolektioner (15-minuters minilektioner) samt nybörjarkurser/grönt-kortkurser*. Fri golfträning gäller endast för fullvärdiga golfmedlemskap och ingår inte i greenfeemedlemskap.

Konventionella privatlektioner, samt specialsydda utbildningskoncept i grupp,  innebär en kostnad för eleven. Dock är priset kraftigt rabatterat för Golfarenans medlemmar medan det innebär fullpris för ickemedlemmar.

Vår golftränare hjälper både gammal och ung, nybörjare som elit att utveckla sin golf vidare. Eftersom vi ser på golfen, både ur ett friskvårds- och sportperspektiv, vill vi ge våra medlemmar möjligheten att utöva sin hobby samtidigt som de stärker sin generella fysik. Detta gör vi genom att naturligt inlemma fysisk träning i golfträningen och därmed göra utövaren till en både starkare, friskare och bättre golfare.

Se alla våra priser på "Priser och Öppettider"


* Det tillkommer en mindre kostnad för kurslitteratur som är kopplad till nybörjarkurserna - Pris 2017 ca 250 kr per person.