Halmstad Golfarena
Golf & Sports Club

Halmstad Golfarena Golf & Sports Club – 9-hålsbanan, slopevärderad enligt R&A.
Nio fantastiska par 3- och 4-hål. Det är vad vi på Halmstad Golfarena stolt kan presentera för våra medlemmar och gäster.  En stor skillnad mot andra banor är att vi format vår bana för att passa den nya tidens golfare. Kort sagt, en modern bana. Den härliga skotska linkskänslan, den uppfriskande vinden och det böljande gräslandskapet ingår i alla former av medlemskap. Bansträckning och layout belönar tanke och strategi mer än slaglängd. Vajande rödsvingel och frisk västanvind. Blir det bättre än så?

Extra lång golfsäsong
Normalt sett är vår anläggning öppen redan i mars på grund av det gynnsamma underlaget och den härdiga grässorten. Stänger brukar vi göra först i början av december, självklart beroende på vädret. Arenagolfaren får oftast en längre säsong än andra golfare på våra breddgrader.

En modern bana för den nya tidens golfare – kort, men klassiskt klurig.
Att banan skulle vara lite kortare var ett viktigt krav för att pricka rätt mot den moderna golfaren. Spelupplevelsen ska vara positiv för alla kategorier av golfare. Resultatet av allt detta är en utmanande, kortare golfbana, med fantastisk finish och kvalitet. 

Flexibelt – nybörjare eller proffs, en utmaning för alla nivåer
Vi vet att många kortslående spelare, äldre, nybörjare och kvinnliga golfare tycker att den generella svenska golfbanan är för lång för att vara spelmässigt rolig. Vår bana passar dessa spelare väldigt bra. Men det lustiga är att vi också har mängder av långtslående proffs på anläggningen, som tycker att behållningen av de kortare hålen är precis lika stor!

OBSERVERA
Spel från röd tee är inte handicapgrundande. Om du vill spela en handicapgrundande runda så gäller spel från gul tee både för herrar och damer.