top of page

Viktig information till våra gymmedlemmar

Uppdaterat: 8 apr. 2020


Vi får såklart många frågor om vår gymverksamhet och tänkte försöka skapa lite klarhet i vad som gäller och kommer att gälla tills förutsättningarna ändras.

Vi fortsätter att förhålla oss till Folkhälsomyndigheten och de riktlinjer som vi får från regering och riksdag. I dagsläget innebär det inga restriktioner i gymverksamheten (andra än de gällande om att hålla avstånd etc.). Däremot har vi valt att förändra vissa saker för att du som vill, ska kunna träna så tryggt och säkert det bara går.

1. Gruppträningspassen genomförs utomhus (den här veckan 17 st) och vi har minskat gruppstorlekarna för att du som deltagare ska ha gott om svängrum. De pass som inte är lämpliga att hålla utomhus (främst p.g.a. att utrustningen inte tål det) utgår. Alla pass ligger bokningsbara i bokningssystemet som vanligt.

2. I gymmet finns extra mycket torkpapper, papperskorgar (stora!) och desinfektionsmedel. Använd detta mycket och ofta. Helst både före och efter du använder utrustningen. Om du inte klarar av detta så får vi helt enkelt be dig att inte använda gymmet just nu. Detta är med respekt för alla dina medtränande.

3. Respektera att andra kan ha en betydligt striktare syn på risken att smittas av COVID-19 än du själv. Det gäller allt från vår personal till andra gäster. Håll avstånd. Skulle du känna dig sjuk eller uppvisa symptom så förutsätter vi att du håller dig hemma.
-----------------

Om du befinner dig i riskgrupp på grund av ålder (70+) eller har underliggande sjukdom som kategoriserar dig till riskgrupp så ber vi dig meddela oss detta. Från och med onsdag 8 april kan du då göra ett uppehåll i ditt gymtränande utan extra kostnad. Vi fryser inte ditt gymmedlemskap utan förlänger det utan extra kostnad motsvarande den tid som uppehållet sker. Vi bestämmer sista dagen för uppehållet, såvida du inte själv avser att återuppta din träning innan den dagen.

Om du har ett medlemskap som löper ut under uppehållstiden och du väljer att inte förlänga detta, så förfaller också din rätt till den kostnadsfria förlängningen.


Notera att du behöver meddela oss om önskan att nyttja detta erbjudande – kontakta receptionen på Halmstad Golfarena. Telefon 035 2411920, eller e-post reception@golfarenan.se

----------------

Vi får många frågor och funderingar kring medlemskap, träningsscheman och annat som ställs på ända i den här minst sagt turbulenta tiden. Vi försöker verkligen göra vårt bästa för att tillmötesgå olika önskemål, men kan helt enkelt inte lösa allt. Vi hoppas ni förstår detta och hjälper oss att hjälpa er så gott det går.


// Martin Siljegård med personal

1 048 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page